مدیر تعاون روستایی قیروکارزین:
خرید 22 هزار تن گندم در قیروکارزین
مدیر تعاون روستایی قیروکارزین گفت: از ابتدای برداشت گندم در قیروکارزین تاکنون بیش از 22 هزار تن گندم توسط مراکز خرید در این شهرستان از کشاورزان خریداری شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسین احمد پور مدیر تعاون روستائی شهرستان قیروکارزین در گفتگو با پرگون گفت: از ابتدای برداشت گندم در قیروکارزین تاکنون بیش از 22 هزار تن گندم توسط مراکز خرید در این شهرستان از کشاورزان خریداری شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرگون ,وی با بیان اینکه این میزان گندم از 2 مرکز در شهرستان خریداری شده است افزود: 2 مرکز در سکه روان و شهر مرند در شهرستان قیروکارزین کار خرید را بر عهده دارند که تاکنون 8 هزار تن در مرکز خرید شهر مرند و 14 هزار تن گندم نیز در مرکز خرید سکه روان از کشاورزان خریداری شده است.
,مدیر تعاون روستایی قیروکارزین عنوان کرد: کار خرید گندم از کشاورزان در قیروکارزین از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شده است و تا اواسط خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
,وی در خصوص قیمت انواع گندم گفت: قیمت خرید گندم معمولی 11 هزار و 500 ریال و گندم درم 11 هزار و 880 ریال می باشد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه