در سازمان ورزش شهرداری اصفهان چه می گذرد؟
بی سرپرستی سازمان ورزش شهرداری اصفهان به دلیل خونریزی معده!
حال و روز سازمان ورزش شهرداری خوب است، ملالی نیست جز بیماری مدیران! آن طور که از ظاهر امر پیداست بیماری قلبی و خون ریزی معده در راهروهای سازمان ورزش جولان می دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از میدان نیوز،کمتر از یک ماه از استعفای مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری اصفهان نمی گذرد که گویا سرپرست این سازمان هم از سمت خود کناره گیری کرده است. اولی به دلیل بیماری قلبی و دومی به علت خونریزی معده!
حال و روز سازمان ورزش شهرداری خوب است، ملالی نیست جز بیماری مدیران! آن طور که از ظاهر امر پیداست بیماری قلبی عروقی و خون ریزی های داخلی در راهروهای سازمان جولان می دهد و یقه آنهایی که مُهر ریاست در این سازمان بر حکمشان می خورد را می گیرد.
,
امین کریمیان اولین مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری بود که کمتر از یک سال بعد از به عهده گرفتن این سمت، بیماری قلبی امانش را برید بیماری که بعدها مشخص شد وجود خارجی نداشته و یا خیلی حاد نبوده است و همین بیماری سبب شد تا عطای ریاست را به لقایش ببخشد و صندلی خود را تحویل مدیر دیگری بدهد. اما گویا بیماری ارث ریاست در این سازمان است چون حسین عمادی سرپرست و جانشین کریمیان هم کمتر از بیست روز بعد از قبول این سمت اتاق ریاست را به مقصد بیمارستان ترک کرد، این بار به دلیل خون ریزی معده!
,این روزها زمزمه هایی از سوی شهرداری و شورای شهر به گوش می رسد که گویا قرار است سازمان ورزش شهرداری به جایگاه قبلی خود یعنی معاونت ورزشی سازمان فرهنگی تفریحی برگردد.
,شاید این آه شورای شهری هاست که گفته بودند با تشکیل سازمان ورزش مخالفیم که این روزها دامن روسای این سازمان را گرفته است. اگر پیشنهاد ریاست در این سازمان به شما توصیه شد کمی با دقت و تامل تصمیم بگیرید!
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه