جاده سبز همچنان قربانی می‌گیرد

کشته شدن 5 نفر در تصادف پراید با پژو در مسیر هزارجریب نکا

کشته شدن 5 نفر در تصادف پراید با پژو در مسیر هزارجریب نکا
در اثر برخورد خودروهای سواری پراید و پژو در بالاتر از عبور روستای کرداب، هر 5 سرنشین خودروی پراید جان خود را از دست دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از نکاآنلاین، بر اثر تصادف خودروهای پراید، پژو و مینی‌بوس در حوالی روستای کرداب از مسیر هزارجریب نکا، تمام سرنشینان خودروی پراید، در دم جان خود را از دست دادند و منجر به زخمی شدن 4 نفر ار سرنشینان خودرو پژو پارس نیز گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نکاآنلاین,


شنیده‌ها حکی از آن است که خودرو پژو ابتدا با مین‌بوس برخورد داشته و سپس منحرفشده و با سواری پراید که از سمت هزارجریب به سمت نکا در حرکت بوده مستقیماً برخورد می‌کند، همانطور که ذکر شد تمام سرنشینان پرایدکشته شدند که در میان کشته ها 1 زن و 4 مرد گزارش شده‌اند.

گفته می‌شود 2 نفر از فوتی‌های این حادثه از روستای استخرپشت، 2 نفر از روستای حسین آباد و یک نفر هم از روستای درم بوده‌اند که یکی از این افراد پسر نوجوانی بوده که برای شرکت در جلسه امتحان به سمت نکا راهی شده‌بود.

با حضور نیروهای امدادی، انتظامی و پلیس راهور شهرستان نکا، مصدومان حادثه به بیمارستان و اجساد قربانیان نیز به نکا منتقل شد.

مسیرجنگلی پر پیچ‌وخم و خطرناک هزارجریب نکا که با فراز و فرود بسیاری نیز به علت عبور از کوهپایه‌های جنگلی همراه است، از نظر کارشناسان، یکی از خطرناک‌ترین و حادثه‌خیزترین نوع جاده‌ها به شمار می‌رود که متأسفانه سالانه به خاطر عواملی همچون عدم رعایت قوانین راهنمایی و راهنمایی، سبقت و سرعت غیرمجاز و حتی عدم آشنایی با جاده از سوی برخی رانندگان، منجر به تصادفات با تلفات بالا و بعضاً همراه با فوتی‌های فراوان می‌شود.

به نظر می‌رسد برای جلوگیری و یا کاهش وقوع چنین تصادفات مرگباری، هم رانندگان با رعایت قوانین راهنمایی و اجتناب از سبقت یا سرعت غیرمجاز و هم مسئولان مربوطه اعم از راهنمایی و راهنمایی پلیس راهور، راه‌وترابری و دیگر دستگاه‌ها، باید اقدامات لازم و پیشگیرانه، تمام تلاش خود را بکارگیری نمایند، چراکه به نظر کارشناسان امر، آمار فوتی ناشی از تصادفات رانندگی در مازندران که اغلب از جاده‌های جنگلی پر پیچ و خطرناک تشکیل می‌شود، نشان می‌دهد هر سال یک روستای 750 نفری خالی از سکنه می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه