رئیس اداره آب و فاضلاب منطقهای جویبار:
فاز اولیه طرح فاضلاب مسکن مهر 152 واحدی به پایان رسید
رئیس اداره آب و فاضلاب منطقهای جویبار گفت: فاز اولیه طرح فاضلاب مسکن مهر 152 واحدی که شامل حفاری و لوله گذاری بود به پایان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ابراهیم صالحی در گفتوگو با خبرنگار جویباران، با اشاره به اتمام فاز اولیه اجرای طرح فاضلاب مسکن مهر 152 واحدی، اظهار داشت: مشکل 25 درصد از واحدهای این مجتمع با اتمام همین فاز حل شده است.
وی افزود: زمینی در حدود 100 مترمربع توسط اداره راه شهرسازی جویبار برای ساخت ایستگاه پمپاژ مسکن مهر 152 واحدی در اختیار اداره آب و فاضلاب قرار گرفت.
رئیس اداره آب و فاضلاب منطقهای جویبار تصریح کرد: در حال حاضر در مرحله برآورد هزینه اجرایی ساخت ایستگاه پمپاژ هستیم و بعد از آن مناقصه را برگزار خواهیم کرد.
وی از اجرای پروژه خط تحت فشار برای مسکن مهر 152 واحدی خبر داد و اظهار کرد: پیمانکار اجرای این طرح مشخص شده و قرار است در روزهای آتی این پروژه در خیابان پیرعلم(کوچه سینما) به سمت خیابان امام انجام شود.
صالحی تأمید کرد: با ساخت ایستگاه پمپاژ پروژه خط فاضلاب مسکن مهر 152 واحدی به اتمام خواهد رسید.
وی در پایان با بیان اینکه مشکل آب شرب منطقهای حل شده است، خاطرنشان کرد: یکسری اقدامات برای راه اندازی خط 500 انجام شده تا مشکل قطعی آب شرب در جویبار حل شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیم/گ
]
ارسال دیدگاه