مسئول هیئتهای مذهبی استان کهگیلویه وبویراحمد:
مردمی بودن فعالیت های فرهنگی در جامعه اثر بخش تر است
مسئول هیئتهای مذهبی استان کهگیلویه وبویراحمد با تبریک اعیاد شعبانیه ،واگذاری فعالیت های فرهنگی - مذهبی را به مردم دارای اثربخشی بیشتر دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از سایت خبری آوای ماغر ،مسئول هیئتهای مذهبی استان کهگیلویه وبویراحمد و دبیر ستاد برگزاری جشن میلاد امام زمان(عج) شهرستان بهمئی صبح امروز در نشست هماهنگی مراسم نیمه شعبان در شهر لیکک گفت:شیعه دو بال عاشورا و مهدویت دارد که باعث می شود همیشه در اوج اقتدار بماند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر,,
جلال دارش با اشاره به اهمیت و جایگاه میلاد امام زمان(عج) ،تصریح کرد:گذشته خونین نهضت عاشورا و آینده امید بخش ظهور دوبال شیعه هستند که نزد شیعیان جایگاه ویژه ای دارند.
,,
وی افزود: هر چند هیئت های مذهبی تمامی مناسبت های اسلامی را گرامی می دارند اما بنا به تاکیدات مقام معظم رهبری بر این دوموضوع ما هم وظیفه داریم نسبت به آنها به صورت ویژه برخورد کنیم.
,,
دارش با تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) گفت:جامعه ما باید با الگو سازی شخصیت هایی همچون حضرت علی اکبر(ع) منش و رفتار جوانان را با رفتار آن حضرت تطبیق دهد.
,,
وی افزود: هر ساله برنامه هایی تحت عنوان مراسم هیئت های مذهبی در سطح شهرستان ها برگزار می شود و با توجه به توصیه مقام معظم رهبری بر مردمی بودن هیئت ها و واگذاری کارهای فرهنگی به مردم ،بهتر است ادارات فرهنگی ما نیز تا جای ممکن مراسم مذهبی را به هیئت ها واگذار کنند.
,,
مسئول هیئتهای مذهبی استان کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد:به خاطر اینکه مخاطب اصلی فعالیت های فرهنگی مردم هستند لذا با واگذاری برنامه های فرهنگی به مردم تاثیر آن ها در جامعه بیشتر است.
,,
دارش در پایان از تمامی مردم و مسئولان فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد خواست تا برنامه هایی در خور امام زمان(عج) در اعیاد شعبانیه داشته باشند.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه