جشنواره بازی‌های بومی محلی بانوان در جاسک برگزار شد

جشنواره بازی‌های بومی محلی بانوان در جاسک برگزار شد
رئیس اداره ورزش وجوانان شهرستان جاسک از برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی بانوان در این شهر ستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  عبدالمجید مرادی  درحاشیه این جشنواره و در گفتگو با خبرنگار مکران نیوز اظهار کرد: این جشنواره بزرگ به مناسبت اعیاد شعبانیه وسالروز آزادسازی خرمشهر،توسط تربیت بدنی بسیج وهیئت بومی و محلی بانوان و با شعار «حجاب مانع ورزش نمی‌شود» برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکران نیوز,

وی با اشاره به رشته‌های برگزارشده در  این مسابقات  تصریح کرد: این جشنواره در رشته‌های متعددی همچون  طناب‌کشی، ، داژبال، یک قل دو قل، وسطی و بازی‌های بومی و محلی مختص منطقه در مقاطع سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در 14 گروه اجرا شد.

,

مرادی با بیان اینکه بانوان ورزشکار با روحیه با نشاط و شاداب می توانند طراوت خاصی را به خانواده و جامعه انتقال دهنداظهار داشت : در این جشنواره اهداف مختلفی دنبال می شود که از جمله آن ها می توان به زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای سرافراز حماسه فتح خرمشهر، گرامیداشت اعیاد شعبانیه و ایجاد شور و نشاط در بین خانواده‌ها، بالا بردن انگیزه و روحیه بانوان اشاره کرد.

,

این مقام مسئول  با اشاره به اینکه حضور بانوان ورزشکار در مسابقات و برنامه های ورزشی در سطح شهرستان مثال زدنی است ، یادآور شد : بازی‌های ورزشی بومی و محلی در بین خانواده‌ها و به ویژه نسل جوان تأثیرگذار است و نباید اهمیت این نمونه از جشنواره ها و بازی‌ها فراموش شود.

,

مرادی  یکی دیگر از اهداف از برگزاری این جشنواره را تقویت فرهنگ ورزش و حمایت از فعالیت های ورزشی مناسب ویژه مادران و دختران، افزایش انگیزه و رغبت بانوان به فعالیت های ورزشی جهت ارتقاء سلامت و تندرستی و نشاط بانوان جامعه، فراهم کردن زمینه همکاری و همراهی مادران در برنامه های اوقات فراغت دختران عنوان کرد.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه