رییس ستاد اقامه نماز سلسله:

تبعیت از ولایت فقیه سفارش شهدا است

تبعیت از ولایت فقیه سفارش شهدا است
رییس ستاد اقامه نماز سلسله گفت: تبعیت از ولایت فقیه سفارش شهدا و رمز پیروزی در همه عرصه‌ها است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از لرسو؛ یادواره گرامی‌داشت 7 شهد روستاهای احمدآباد و هندی شهرستان سلسله با حضور پرسنل سپاه ناحیه الشتر و جمعی از بسیجیان این شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لرسو,

حجت الاسلام صالحی، رییس ستاد اقامه نماز سلسله در این مراسم با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا گفت: بالاترین دستاورد برگزاری یادوارهای شهدا، انتقال آرمان و اهداف والای آن عزیزان به نسل جدید است.

,

وی افزود: اقتدار و عزت جهانی جمهوری اسلامی ایران مدیون ایثار شهدا است و همگان موظف به حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی هستند.

,

حجت الاسلام صالحی با تأکید بر لزوم داشتن بصیرت در مقابل توطئه‌های دشمن افزود: امروز دشمنان اسلام با ابزار رسانه‌ای گسترده قصد تخریب اذهان جوانان کشور را دارند تا آنان را در مقابل دین قرار دهند.

,

رییس ستاد اقامه نماز سلسله ادامه داد: جوانان و نوجوانان می بایست با هوشیاری کامل در مقابل این توطئه‌ها ایستادگی نمایند.

,

وی تصریح کرد: راه تداوم و چگونگی صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای والای آن را باید در وصیت‌نامه شهدا جستجو کرد.

,

حجت الاسلام صالحی با بیان اینکه اطاعت از ولایت فقیه سفارش همه شهدا بوده است گفت: وصیت‌نامه هر شهیدی که مطالعه می‌شود می‌بینیم که در آن بر لزوم تبعیت از ولایت فقیه تأکید شده است چرا که رمز پیروزی در هر عرصه و در هر جبهه‌ای، تبعیت محض از فرامین ولایت فقیه است.

,

در پایان این مراسم با اهدای هدایایی از صبر و مقاومت خانواده شهدای روستاهای هندی و احمدآباد تجلیل بعمل آمد.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه