امام جمعه سمیرم:
مسئولان فرهنگی مانع خرافات شوند
امام جمعه سمیرم گفت: مسئولان فرهنگی در جشن های نیمه شعبان مانع برگزاری خرافات و اعمال وهم برانگیز شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سمنا، حجت الاسلام حسین رجایی پور در خطبه های این هفته نماز جمعه سمیرم اظهار کرد: دوری نکردن از گناهان باعث گرفتاری در آتش آخرت می شود و تنها راه نجات از آن تقوا و پرهیزگاری می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمنا,وی با تبریک روز جوان افزود: حضرت علی اکبر (ع) اسوه ای مناسب برای جوانان ماست، ایشان چه از لحاظ ظاهر و چه از لحاظ باطن شباهت زیادی به پیامبر داشت و اولین جوانی بود که در کربلا برای دین جانش را فدا کرد.
,حجت الاسلام رجایی پور با اشاره به برکات ماه شعبان گفت: شب و روز نیمه شعبان فضائل بسیاری را همراه دارد که با بیداری در این زمان و انجام نماز، روزه و دعا می توان از آن بهره مند شد.
,وی خواستار جشن و شادی در نیمه شعبان شد و گفت: در این روز دعای فرج، انتظار ظهور، دعای سلامت امام زمان (عج) از بهترین اعمال می باشد.
,امام جمعه سمیرم گفت: امیدواریم در این روز در تمام نقاط شهرستان جشن نیمه شعبان برگزار شود اما باید توجه داشته باشیم که از محرمات و خرافات در این ایام باید جلوگیری شود.
,وی با انتقاد از حرکت تمثال شیر در سال های گذشته گفت: این کار دلقک گونه و وهم برانگیز کار خوبی نبوده و مسئولان فرهنگی و دیگر مسئولان مربوطه باید از این اتفاق جلوگیری کنند.
,حجت الاسلام رجایی پور با اشاره به رحلت بنیان گذار انقلاب گفت: امام خمینی (ره) عمرش را صرف اسلام کرد و با فدا کردن خود، اسلام ناب محمدی را در ایران متجلی ساخت و امروز وظیفه ماست که از آن که با خون پاک شهدایمان آبیاری شده حفاظت کنیم.
,به گزارش سمنا، حجت اسلام حیدری سخنران قبل از خطبه های این هفته نماز جمعه سمیرم بود.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه