گفت و گو ی خواندنی با استاد نقاشی سبک رئال در شهرستان مبارکه
نمایشگاه نقاشی استاد غلامی و هنرجویان در دیزیچه از ۲۸ اردیبهشت تا ۲۰ خرداد، از ساعت ۹ الی ۱۲ در نوبت صبح و از ساعت ۱۷الی ۲۱ در نوبت عصر برپااست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا زهره غلامی یکی از استادان نقاشی سبک رئال شهرستان مبارکه در گفت و گو با مبارکه نا گفت: این نمایشگاه دومین نمایشگاه آثارخودم و اولین نمایشگاه با حضور هنرجویان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مبارکه نا,وی افزود: این نمایشگاه، با کمک مالی خانواده ام برپا شده و اولین نمایشگاه، در سال ۸۸ در شهر دیزیچه برگزارشده بود.
,غلامی با بیان سابقه ی ۱۷ ساله ی خود گفت : علاقه ای که از بچگی به طراحی و نقاشی و این رشته از هنر داشتم؛ با اینکه رشته ام ریاضی فیزیک بود و با مشکلات زیادی از جمله نبود کلاس های آموزش این سبک در شهرستان، پیش روبودم؛ به این کار ادامه داده و تا این مرحله و برگزاری این نمایشگاه با کمک مالی و تشویق از جانب همسر و پدر و مادرم، پیش آمدم.
,وی افزود: نمایشگاه و این آثار، بر اساس سفارشات و علایق هنرجویان است که در چندین ماه طراحی و به محل نمایشگاه انتقال داده شد.
,این استاد نقاشی اضافه کرد: نمایشگاه از ۲۸ اردیبهشت تا ۲۰ خرداد ماه، هر روز از ساعت ۹ الی ۱۲ در نوبت صبح و از ساعت ۱۷الی ۲۱ در نوبت عصر برپااست و ازعلاقمندان دعوت می کنم از این نمایشگاه بازدید کنند.
,غلامی افزود: بعد از این نمایشگاه، کلاس های آموزش نقاشی برگزار می گردد.
,وی در آخر از حضور امام جمعه، اعضای شورای اسلامی شهر و مردم دیزیچه در روز افتتاحیه نمایشگاه، از همکاری اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی شهرستان و همچنین، از هنرجویانی که در این نمایشگاه شرکت دارند؛ تشکر و قدردانی کرد.
,
هنرجویان نیز، از او برای برگزاری این کلاس ها و برپایی نمایشگاه در شهر دیزیچه، تشکر کردند.



انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه