معاون فرماندارچرداول:

سیاست گذاری دولت بر اساس اعتماد سازی و خودباوری جوانان است

سیاست گذاری دولت بر اساس اعتماد سازی و خودباوری جوانان است
معاون فرماندار شهرستان چرداول گفت: سیاست گذاری دولت بر اساس و در راستای اعتماد سازی و خودباوری جوانان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،  دیار زاگرس، "الیاس فتاحی"معاون فرماندار شهرستان چرداول در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان  این شهرستان گفت: باید با همدلی و همزبانی به منظور تحقق اهداف نظام مقدس، در جهت تدوین و ساماندهی برنامه های ویژه جوانان اقدام کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار زاگرس,

وی اظهار داشت: کشور ما به جوانان برای رسیدن به اهداف و آرمان های علمی، اقتصادی و دیگر علوم نیازمند است بنابراین تشکیل سازمان های مردم نهاد ابزاری مناسب در خصوص ساماندهی جوانان و استفاده از پتانسیل های آنها در موضوعاتی همچون اقتصاد و فرهنگ است.

,

معاون فرمانداری شهرستان چرداول افزود: برای جوانان باید تمام دستگاه های متولی به میدان آمده و برنامه ریزی کنند تا با همدلی و همراهی در این زمینه کارهای ارزشمندی انجام گیرد.

,

فتاحی به در پیش بودن فصل تابستان و اوقات فراغت جوانان و نوجوانان اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی در این خصوص ضروری است لذا آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه ها، هلال احمر، هیات های مذهبی و کتابخانه های عمومی باید با ایجاد زیر ساخت و فراهم نمودن فضاهای مناسب زمینه سوق دادن قشر جوان را به فعالیت های مذهبی، ورزشی و تفریحی فراهم کنند.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه