عضو هیئت مدیره شرکت گهرجاوید سورک:
مسافربرهای میاندورود ساماندهی خواهند شد
عضو هیئت مدیره شرکت گهرجاوید سورک گفت: در حال حاضر در مراحل پایانی دریافت مجوز شروع بهکار هستیم و بعد از راهاندازی شرکت، مسافربرهای میاندورود ساماندهی خواهند شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از میانخبر، با اتفاقات چند وقت اخیر نیاز به وجود تاکسیهای رسمی و تایید شده در نقاط مختلف شهرستان بیش از پیش احساس میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانخبر,
یکی از این محورهایی که هنوز تاکسیهای آن ساماندهی نشده و نیاز به توجه دارد مسافربرهای بخش گهرباران هستند که محل تجمع آنها در چهارراه آزادگان سورک است.
,
حمید هاشمی در گفتوگو با ما اظهار داشت: شرکت گهرجاوید سورک برای جابجایی مسافران در میاندورود به ثبت رسیده و محل استقرار تاکسیهای آن هم مشخص شده است.
,
وی افزود: در حال حاضر در مراحل پایانی دریافت مجوز شروع بهکار هستیم و بعد از راهاندازی شرکت، مسافربرهای میاندورود ساماندهی خواهند شد.
عضو هیئت مدیره شرکت گهرجاوید سورک خاطر نشان کرد: با شروع بهکار شرکت، کار جابجایی مسافران به نقاط مختلف شهرستان و شهرستانهای دیگر را انجام خواهد داد.
هاشمی بیان کرد: برای راهاندازی هر چه سریعتر شرکت و ساماندهی مسافربرهای شهرستان، فرماندار و نمایندگان مجلس قول مساعد دادند.
وی تصریح کرد: زمینی با با سقف مسقف به مساحت 500 متر در چهارراه آزادگان تهیه شده است که محل تجمع رانندگان تاکسی خواهد بود.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه