logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

هوای تهران امشب خاکی می‌شود

هوای تهران امشب خاکی می‌شود
یک کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امشب برای تهران و ۹ استان باد و گردو‌خاک و رگبار باران خواهیم داشت، گفت: دمای هوای تهران دوشنبه به ۳۵ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مشرق، فریبا گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی، در خصوص آخرین وضعیت هوای کشور اظهار داشت: طی سه روز آینده برای مناطق شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز، دامنه‌های جنوبی زاگرس و سواحل دریای خزر رگبار باران همراه با رعدو‌برق و وزش باد پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه در سه روز آینده برای مرکز، دامنه‌‌های جنوبی البرز گرد و خاک همراه با کاهش دید خواهیم داشت، گفت: امشب برای قم، البرز، تهران، اصفهان، سمنان، اصفهان، مرکزی، همدان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان در اوایل شب رگبار باران، وزش باد و گردو‌خاک خواهیم داشت.

**بارش باران در پاره‌ای نقاط در تهران

این کارشناس سازمان هواشناسی بیان کرد: آسمان تهران امروز کمی‌ابری در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و اوایل شب رگبار باران در پاره‌ای نقاط تهران رخ می دهد که موجب این امر همراه با گرد‌و‌خاک و وزش باد و رعدو‌برق خواهد بود.

گودرزی با بیان اینکه غبار فعلی در تهران از عراق آمده است ولی این امر تنها تا امشب وجود دارد، گفت: تا سه روز‌ آینده در تهران اوایل شب رگبار باران همراه با وزش باد پیش‌بینی شده است.

**گرمای 35 درجه در تهران

وی با اشاره به اینکه فردا برای تهران وزش باد خواهیم داشت و بارندگی رخ نمی‌دهد، افزود: بیشنیه دمای امروز تهران 33، فردا 34 و دوشنبه به 435 درجه سانتی‌گراد است درواقع روند افزایش دمای برای تهران وجود دارد.

این کارشناس سازمان هواشناسی بیان کرد: کمینه دمای امروز تهران 19 درجه، فردا 20 و دوشنبه  22 درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
, **بارش باران در پاره‌ای نقاط در تهران,
,
,
,
,
,
, **گرمای 35 درجه در تهران,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه