فرمانده سپاه ناحیه مهران در گفتگو با آوای مهران:
زائران مهرانی به حرم امام (ره) اعزام میشوند
فرمانده سپاه ناحیه مهران از اعزام 120 نفر از زائرین مهرانی به منظور شرکت در مراسم بیست و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) به تهران خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرگرد روح الله جاویدان فرمانده سپاه ناحیه مهران در گفتگو با آوای مهران اظهار داشت: این افراد در قالب کاروان زیارتی به وسیله سه دستگاه اتوبوس و نیز خودروهای پشتیبانی عازم مرقد مطهر امام خمینی (ره) خواهند شد.
وی افزود:این کاروان روز 13 خردادماه حرکت خود را به سوی مرقد امام راحل آغاز می کنند تا روز 14 خرداد در مراسم بیست و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) حضور داشته باشند.
فرمانده سپاه ناحیه مهران تبیین افکار و اندیشه های امام خمینی (ره) برای نسل جوان را اقدامی لازم و ضروری برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن دانست و گفت: سالروز ارتحال امام خمینی (ره) فرصتی برای تبیین اهداف بلند انقلاب اسلامی و موفقیت های نظام در عرصه های مختلف بین المللی است.
سرگرد جاویدان افزود: امام خمینی(ره) به عنوان بزرگترین عالم جهان اسلام در طول یک قرن تنها متعلق به یک فرد و یک جامعه نیست، بلکه متعلق به تمامی مسلمانان و جوامع اسلامی است.
انتهای پیام/پ
,
,
,
]
ارسال دیدگاه