امام جمعه پارسیان در جلسه هماهنگی جشن نیمه شعبان:
رفتار اسلامی و عدل الهی از محورهای اصلی این مکتب است
حجت الاسلام میرزایی در جلسه هماهنگی جشن نیمه شعبان ، رفتار اسلامی و عدل الهی از محورهای اصلی این مکتب است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پارسیان خبر
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,صبح امروز جلسه ای جهت هماهنگی برنامه های نیمه شعبان و سالگرد ارتحال امام در دفتر امام جمعه پارسیان و به ریاست حجت الاسلام میرزایی امام جمعه پارسیان و با حضور جمعی از مدیران معاونان و نمایندگان سازمانها و ادارات شهرستان برگزار شد.
,در این جلسه حجت الاسلام میرزایی با اشاره به چند حدیث نبوی گفت : بارها و بارها در احادیث و روایات به مهدویت در آخر زمان اشاره شده و تنها در دو مورد روایات متواتر وجود دارد یکی موضوع غدیر است و دیگری موضوع مهدویت . وی افزود : آنقدر آیات و روایات درباره مهدویت داریم که انکار ناپذیر است.
,میرزایی با اشاره به محورهای مکتب امام گفت : رفتار اسلامی و عدل الهی از محورهای اصلی این مکتب است و عدل چیزی جز آمادگی ظهور نیست و تنها موردی که همه ادیان در آن اتفاق نظر دارند وجود منجی در آخر زمان است هر چند هر دینی برای خودش کسی را به عنوان منجی معرفی می کند .
,سپس با یاد آوری یاد و خاطره امام راحل گفت : اگر امروز ما کشوری اسلامی داریم و به دنیا آن را صادر می کنیم به واسطه امام راحل است . زحمات و تلاشهای امام راحل و راه ایشان باید همیشه زنده بماند .
,وی افزود: مراسم جشن نیمه شعبان و ارتحال امام راحل بدون فاصله است و باید تلاش شود هر دو مراسم به خوبی برگزار شود.
,در ادامه مراسم حجت الاسلام حسینیان برنامه ها را به تفکیک اجرا بر شمرد و مقرر گردید مسئولیت هرکدام از نهادها مشخص و ابلاغ گردد.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه