مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا(ع) خبر داد:
قارچ اقتصاد مقاومتی با وزن 370 گرم تولید شد ! +تصویر
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی از کارگاه پرورش قارچ دکمه ای جوان بسیجی بشرویه ای بازدید و از تولید قارچی با وزن 376 گرم متحیر ماند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پیام بشرویه ه در راستای تحقق رهنمود های رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی الامام خامنه ای ,جوانان و نوجوانان بسیجی پا در عرصه کار و به خواسته آن معظم له در خصوص نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی با همکاری بسیج سازندگی جامعه عمل پوشاندند .
, شبکه اطلاع رسانی دانا , پیام بشرویه,جوان بسیجی سمیه وثوقی از شهرستان بشرویه که دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته زیست شناسی جانوری است و بصورت پاره وقت در دانشگاه پیام نور این شهرستان تدریس می کند ، کارگاه کوچکی را در خانه پدر بزرگ خود راه اندازی کرد و به روش هلندی و با استفاده از یافته های علمی قارچ دکمه ای پرورش داد که در اولین برداشت محصول خود تعجب همه را بخصوص مسئول بسیج سازندگی سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی که از کارگاه وی بازدید کرد برانگیخت .
,

, محمد زهرائی مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار پیام بشرویه گفت:این فعالیت و این شیوه تولید قارچ در استان و حتی در کشور نمونه ای ندارد و بر این باور شدیم که جوانان غیرتمند بسیجی ما می توانند با حداقل تسهیلات در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی نقش موثری در سازندگی کشور خود داشته باشند .
, خبرنگار پیام بشرویه,

, زهرایی ضمن ارزیابی از این کارگاه کوچک تولیدی ، قول مساعد داد تا در توسعه این کارگاه و به منظور تحقق کمک به اقتصاد کشور از این جوان بسیجی حمایت کند .
,

, جوان بسیجی سمیه وثوقی نیز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: کار پرورش قارچ را قبلاً طی 3 الی 4 مرحله به روش صدفی انجام داده بودم و لیکن با کمک بسیج سازندگی و دریافت تسهیلاتی به میزان 4 میلیون تومان بدون تنفس برای اولین بار اقدام به پرورش قارچ دکمه ای کردم و خود باور نمی کردم لطف خدا شامل حالم شود و اینگونه بتوانم قارچی را تولید کنم که به اندازه 376 گرم برسد و کمترین ضایعات را داشته باشد ، فقط می دانم همت و اراده جوانان بسیجی ،لطف خداوند ،و دعای بزرگان می تواند انسان را در راه هدف متعالی که دارد موفق کند .
,این جوان موفق بسیجی می گوید ،استفاده از شیوه های علمی و پژوهشی یکی دیگر از راهکارهای رسیدن به نتایج تاثیر گزار در کارکردهای پژوهشی و تحقیقاتی است که اگر مسئولین کشوری بستری را برای جوانان تحصیلکرده فراهم کنند ،قادر خواهند بود ، کشور عزیزمان را به بالاترین قله های پیشرفت برسانند .
,

, وی از نتایج تحقیقاتی و پژوهشی خودنیز بر روی گیاهان دارویی خبر داد و گفت: تا کنون پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی در تاثیر گیاهان دارویی از جمله زعفران و آویشن در درمان بیماریهای تنفسی و گوارشی با ارائه حد اقل 15 مقاله علمی پژوهشی داشته ام که در همایشهای بین المللی و ملی بصورت سخنرانی و پوستر ارائه داده و قصد دارم با همکاری مرکز رشد و فن آوری خراسان جنوبی موسسه ای دانش بنیان راه اندازی کرده و فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی را ترویج کنم که نیازمند همکاری و مساعدت مسئولین شهرستانی و استانی می باشم
, , , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ]
ارسال دیدگاه