شکایت باشگاه استقلال از لاوره
معاون ورزشی باشگاه استقلال از شکایت این باشگاه علیه بازیکن پیشین صربستانی خود خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا علی امیری در خصوص مصاحبه گوران لاوره علیه باشگاه استقلال و امیر قلعه نویی اظهار داشت: با توجه به صحبت های غیر واقعی لاوره در مصاحبه ای که چند روز قبل انجام داد باشگاه استقلال از این بازیکن به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, علی امیری در خصوص مصاحبه گوران لاوره علیه باشگاه استقلال و امیر قلعه نویی اظهار داشت: با توجه به صحبت های غیر واقعی لاوره در مصاحبه ای که چند روز قبل انجام داد باشگاه استقلال از این بازیکن به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.,وی در پاسخ به این سوال که چرا باشگاه استقلال با توجه به جدایی این بازیکن از این تیم به فیفا شکایت نکرده عنوان کرد: این بازیکن در هر صورت تحت قرارداد باشگاه استقلال در ایران بوده و ما باید طبق روال قانونی عمل کنیم و این کمیته انضباطی است که مراحل بعدی را طی می کند.
, وی در پاسخ به این سوال که چرا باشگاه استقلال با توجه به جدایی این بازیکن از این تیم به فیفا شکایت نکرده عنوان کرد: این بازیکن در هر صورت تحت قرارداد باشگاه استقلال در ایران بوده و ما باید طبق روال قانونی عمل کنیم و این کمیته انضباطی است که مراحل بعدی را طی می کند.,امیری در خصوص جذب مجید غلام نژاد نیز گفت: روز گذشته رضایتنامه این بازیکن از سوی باشگاه سایپا صادر شد و امروز با وی قرارداد امضا می کنیم.
, امیری در خصوص جذب مجید غلام نژاد نیز گفت: روز گذشته رضایتنامه این بازیکن از سوی باشگاه سایپا صادر شد و امروز با وی قرارداد امضا می کنیم.,انتهای پیام/ی
, انتهای پیام/ی]
ارسال دیدگاه