مجازات روزه خواری در عربستان؛ عربستان روزهخواران را اخراج میکند
عربستان سعودی تهدید کرد هر خارجی غیرمسلمان را که در ماه رمضان اقدام به روزه خواری در ملاءعام کند از خاک خود اخراج خواهد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا عربستان سعودی تهدید کرد هر خارجی غیرمسلمان را که در ماه رمضان اقدام به روزه خواری در ملاءعام کند از خاک خود اخراج خواهد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,خبرگزاری فرانسه نوشت؛ وزارت کشور عربستان در بیانیهای اعلام کرد: ساکنان غیرمسلمان در عربستان سعودی باید درطول ماه رمضان به احترام این ماه و همین طور به احترام مسلمانان از خوردن و آشامیدن در ملاءعام خودداری کنند.
,خارجیهایی که اقدام به روزهخواری کنند مشمول اقدامات تنبیهی قرار خواهند شد که شامل لغو قراردادهای کاری و و اخراج آنها از خاک عربستان میشود.
,, ,
همچنین وزارت کشور عربستان سعودی از هیات امر به معروف و نهی از منکر و پلیس این کشور خواست تا موراد روزه خواری در روز روشن را در ماه رمضان زیر نظر بگیرند.
,وزارت کشور عربستان همچنین بر لزوم توقیف روزه خواران و ارجاع آنها به جناح های تحقیق تا صدور احکام شرعی متناسب با جرمی که مرتکب شده اند، تاکید کرد. حد مجازات علیه روزه خواران در روز روشن در عربستان به حبس و شلاق و همینطور مجازات اخراج از کشور برای افراد مقیم این کشور می رسد.
,
یک منبع آگاه در هیئت امر به معروف و نهی از منکر عربستان در این باره تاکید کرد: وزارت کشور از سازمان ها و بخش های پلیس خواسته است تا نسبت به چنین حالاتی و توقیف روزه خواران و ارجاع آنها به جناح های تحقیقاتی جهت اجرای مجازات لازم علیه آنها اقدام کنند.
این منبع با اشاره به اینکه هیئت امر به معروف و نهی از منکر گشت هایی را در روزهای ماه مبارک رمضان در برخی اماکنی که احتمال روزه خواری در آنها می رود، قرار می دهد، تاکید کرد: براساس قوانین کشور که نسبت به روزه خواری در روز ماه مبارک رمضان هشدار می دهد، توقیف روزه خواران شامل شهروندان عربستانی، افراد مقیم مسلمان و غیر مسلمانان این کشور می شود.
مجازات تعزیری
,
,
,
,
«عمرو الرافعی» وکیل و مشاور حقوقی عربستانی در این باره تاکید کرد: هیچ اختلافی در زمینه مجازات روزه خواران در روز روشن در ماه مبارک رمضان بدون عذر شرعی وجود ندارد و این مجازات، مجازات تعزیری تا زمان مشخص کردن حکم مناسب از سوی قاضی است که از یک قضیه به قضیه دیگر متفاوت است.مجازات شرعی روزه خواران در روزهای ماه رمضان، معمولا بین شلاق، زندان و یا هر دو مجازات با هم است.
رافعی خاطرنشان کرد: در زمینه غیرعربستانی ها، یک مجازات اصلی وجود دارد که همان حکم تعزیری است که معمولا تحمل حبس برای مدتی است که قاضی آن را تعیین می کند و به تبع آن، مجازات اخراج از کشور است زیرا چنین فردی، قوانین این کشور را محترم ندانسته و احساسات مسلمانان را مراعات نکرده است.
,
,
,
, , , ,
«هیئت امر به معروف» یک باند اراذل و اوباش است
, «هیئت امر به معروف» یک باند اراذل و اوباش است ,
چندی قبل خانم «نادین البدیر» نویسنده و فعال رسانه ای سرشناس سعودی طی اظهاراتی افراد هیئت نهی از منکر سعودی را به یک باد و گروهک اراذل و اوباشی تشبیه کرد که شهروندان عربستان را مورد اهانت و هتاکی قرار می دهند و آنان را در خیابان ها به قتل می رسانند.
وی در ادامه افزود: این هیئت جدّاً ترس آور است و رعب و وحشت در دل ها به وجود می آورد و جنایت های بزرگی مرتکب شده است. آنها به دنبال فحشا و منکری که در قرآن بیان شده – مانند مبارزه با فساد و ربا – نیستند، بلکه به دنبال منکری می گردند که خودشان تفسیر می کنند و آن چیزهایی بسیار سطحی است.
گفتنی است این اظهارات انتقاد آمیز اخیراً در گفت وگویی در شبکه ماهواره ای «دریم» بیان شده و در تیراژ بسیار بالایی در سایت یوتیوب توسط مسلمانان و مسیحیان در جهان عرب منتشر شده است.
البدیر افزود: سطحی نگری در تفسیر منکر، از کتب وهابیت ناشی می شود که به اهانت به شهروندان امر می کنند. ساده ترین کاری که آنها اقدام به آن می کنند، این است که گروهی به خیابان ها می ریزند و مانند پلیس سیاه پوش دینی که سابقاً در افغانستان بودند، است. نسخه ای از آنها همین هیئت امر به معروف و نهی از منکر موجود در عربستان است که عبارتند از مجموعه مردانی که دسته جمعی به همراه پلیس امنیتی مسلح یکباره به بازار می ریزند و به مردم هجوم می برند و با هر کس که ببینند، برخورد می کنند.
وی گفت: آنان به محض اینکه ببینند لباس یا موی کسی بلندتر از حدّ معمول است، یا تار مویی از روسری زن بیرون باشد، یا عبایش بر شانه افتاده باشد، به سختی مورد حمله و کتک قرار می دهند. وقتی در خیابان راه می روی، تمام همّ و غمّت باید این باشد که چطور راه بروی که بدون اهانت و توهین و آزار و اذیّت هیئت، سالم و در امنیت به خانه برسی.
«نادین البدیر» همچنین افزود: همه مردم سعودی مورد اهانت آنها واقع می شوند، حتی اکثر مردمی که در لباس پوشیدن سختگیری می کنند، به دلیل ندانستن شیوه لباس پوشیدنی که مورد نظر و رضایت آنها ست، به آنها هم اهانت می کنند.
این فعال رسانه ای در ادامه گفتگوی خود افزود: حمله و برخورد افراد هیئت با مردم، مطابق هیچ قاعده ای نیست و هیچ قانونی آنها را مکلف نکرده، بلکه آنها خود را صاحب صلاحیّت می دانند، آنها قدرت دارند بدون قانون بر مردم تحکم می کنند و ظلم می کنند.
البدیر افزود: آنها در برخورد با مردم از ناسزا گفتن شروع می کنند و کار به زد و خورد و چاقو زدن می کشد، مانند آنچه که در منطقه "حائل" رخ داد و «عطاالله الرشیدی» از ناحیه دست و کمر مورد ضربه چاقو قرار گرفت و در نهایت منجر به مرگ او شد. آنها به دلیل این است که آنها عمق معنای نهی از منکر را درک نفهمیده اند و فقط آن را مرتبط با ظاهر خارجی می بینند.
وی افزود: هیئت امر به معروف و نهی از منکر در دهه هشتاد و نود دارای هیبت بود، اما پس از حوادث یازده سپتامبر و به وجود آمدن جنبش ضدّ تروریسم در جهان از این هیبت کاسته شد، اما هم اکنون هیبت و قدرت سابق آنها برگشته است. آنها مرتجع و عقب مانده اند و از ما نیز می خواهند که به عقب برگردیم.
گفتنی است سخنان البدیر در میان جماعت دینی و وهابی سعودی و برخی کشورهای عربی سر و صدا و جنجال زیادی ایجاد کرده و حملات تندی را متوجه اسلام گرایان و مردان هیئت امر به معروف و نهی از منکر کرده است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه