انفجار مین در شهر نودشه جان یک نفر را گرفت
انفجار مین در شهر نودشه باز هم حادثه ساز شده و یک نفر به همین علت جان خود را از دست داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از هزار ماسوله، شب گذشته یکی از اهالی شهر نودشه بر اثر انفجار مین کشته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزار ماسوله,سرپرست بخشداری نوسود در این رابطه به خبرنگار هزار ماسوله گفت: یک چوپان به نام عزیز گلستانی 45 ساله اهل روستای نروی در حین تعلیف احشام با یک مین باقیمانده از دوران جنگ تحمیلی برخورد کرد و به شدت مجروح شد که متاسفانه براثر جراحات وارده جان خود را از دست داد.
,مصطفی عینی افزود: این حادثه در یک کیلومتری، حد فاصل سه راهی شهدا در محلی با نام "مره سور" به طرف دالانی و پایین تر از جاده به وقوع پیوست.
,شهرستان مرزی پاوه از جمله مناطقی در استان است که در آن انفجار مین های باقی مانده از دوران هشت سال دفاع مقدس هر ساله موجب کشته شدن افرادی متعددی می شود.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه