logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

احتمال ابطال آزمون دستیاری درصورت اثبات تخلف

احتمال ابطال آزمون دستیاری درصورت اثبات تخلف
درصورت ارائه به موقع مستندات مورد ادعای پزشکان معترض به نحوه برگزاری آزمون دستیاری ۹۴و بالا بودن سطح تخلفات و تعداد معترضان مجلس برای ابطال آزمون چهل و دوم وارد عمل خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خراسان، پس از ادعای بیش از ۵۰۰پزشک شرکت کننده در آزمون دستیاری سال ۹۴مبنی بر بروز تخلفات گسترده در این آزمون و پاسخ قاطع وزارت بهداشت به آنها، دامنه اعتراضات به نمایندگان مجلس و سازمان بازرسی کل کشور رسید تا جایی که دکتر سلیمان عباسی عضو کمیسیون بهداشت که به نمایندگی ازسایر نمایندگان با داوطلبان معترض دیدار داشته است از احتمال ابطال آزمون دستیاری ۹۴مانند سال ۸۸خبر داد و به خراسان گفت:در جلسه ای که با نمایندگان معترضان برگزار شد قرار بر این شد تا این افراد مستندات خود دال بر تقلب را تا هفدهم خرداد ماه به کمیسیون بهداشت ارائه دهند تا در صورت اثبات تخلف گسترده در این آزمون و بالا بودن تعداد معترضان جلسه مشترکی بین وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت برگزار شود.

در صورت اثبات تخلف و بالا بودن تعداد معترضان وزارت بهداشت مکلف است مشکل را حل کند که ابطال آزمون و برگزاری مجدد آن یکی از راه هاست اما معترضان به آزمون دستیاری پزشکی ۹۴دیروز باتجمع مقابل سازمان بازرسی کل کشور در خیابان طالقانی تهران سعی در رساندن صدای اعتراض خود به مسئولان این سازمان داشتند .

پزشکان معترض دیروز با روپوش های سفید خود در مقابل سازمان بازرسی کل کشور جمع شدند تا به گفته خودشان مدارک و مستندات خود مبنی بر فروش سوالات،فروش صندلی و جابه جایی رتبه توسط وزارت بهداشت را به مسئولان سازمان بازرسی کل کشور ارائه کنند.

به عنوان نمونه یکی از پزشکان انتشار و فروش جزوه ای ۸۴صفحه ای به قیمت دو میلیون تومان در اهواز که ۶۰سوال از ۲۰۰سوال آزمون دستیاری امسال از آن جزوه بیرون آمده است رایکی از مصادیق تخلف بر می شمارد.

فروش سوالات در کلاس های خصوصی موسسه دکتر... درازای دریافت ۶۵میلیون تومان وجابه جایی رتبه سه هزار با رتبه ۲۰۰درازای دریافت یک میلیارد تومان نیز از دیگر مواردی است که داوطلبان نسبت به آن ادعا دارند و می گفتند مدارک ومستندات خود را نیز برای اثبات این موارد آماده کرده و حاضرند به مجلس و سازمان بازرسی کل کشور ارائه دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه