معادن معاف از مالیات می‌شوند؟

معادن معاف از مالیات می‌شوند؟
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: همان طور که بخش کشاورزی کشور از مالیات بردرآمد معاف است باید به دنبال معافیت مالیات بردرآمد بخش معدن باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از واحد مرکزی خبر، محمدرضا نعمت زاده در اجلاس معدن و صنایع معدنی ایران با محوریت توسعه و سرمایه گذاری افزود : معدن یکی از بخش های مورد حمایت مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و مجلس شورای اسلامی است و ما باید با حمایت خود رشد این بخش را از حالت تدریجی به جهشی درآوردیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نعمت زاده گفت : رشد کنونی بخش معدن پاسخگویی اشتغال گسترده جوانان کشورمان نخواهد بود و باید با اقدامات جدید و با تکمیل زنجیره تولید در معدن و فولاد و ایجاد صنایع پایین دستی آن اشتغالزایی لازم را برای جوانان این مرز و بوم فراهم کنیم. 
وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: کشور ما از لحاظ زمین شناسی سرزمینی دارای معادن متعدد و متنوع فراوانی است. 
وی گفت:گرچه فعالیتهای خوبی در گذشته در معادن کشور انجام شده است اما برای بهره برداری از این منابع خدادادی کافی نیست و باید ادامه و توسعه یابد . 
نعمت زاده در توضیح این مطلب افزود: یک سری مطالعات و فعالیتهای اکتشافی در پهنه های معدنی کشور انجام شده است که کافی نیست و باید بخش خصوصی آن مطالعات را ادامه دهد. 
نعمت زاده افزود:به خاطر محدودیتهای زیست محیطی و احتمال وجود معادن رادیو اکتیو یک سری از معادن بدون اکتشاف و مطالعه بلااستفاده مانده بود که با هماهنگی دستگاههای مربوطه در حال تکمیل مطالعات آن هستیم. 
 نعمت زاده با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون بیش از 80درصد پهنه های سرزمین کشورمان را آزادسازی کرده ایم ، گفت : در گذشته این معادن بلوکه بوده و نه دولت و نه بخش خصوصی اکتشافی بر روی آن انجام نداده اما امروز خوشبختانه این اقدام با استقبال بخش خصوصی و شرکتهای خارجی مواجه شده است. 
وی در ادامه گفت: امروز ایمیدرو مسئولیت اکتشاف 200 هزار کیلومتر مربع از پهنه های معدنی را عهده دار شده به طوری که تاکنون بیش از 100 هزار کیلومتر مربع آن انجام شده است. 
وزیر صنعت افزود : ذخایر شناخته شده معدنی در کشور امروزه به 40 میلیارد تن رسیده است که 
باید حداقل بیش از 50 درصد آن اکتشاف و بهرهبرداری شود. 
نعمت زاده با پیش بینی اینکه ذخایر ناشناخته زیادی از اعماق زمین وجود دارد، افزود: این ذخایر نیاز به شناسایی و انجام فعالیتهای تحقیقاتی برای بهره برداری کیفی دارد. 
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه برغم رکود نسبی در فعالیتها و قیمتهای بین المللی مواد معدنی سال گذشته از رشد 10 درصدی در ارزش افزوده بخش صنعت بوده است ، گفت: باید تلاش های خود را در این خصوص مضاعف کنیم. 
وزیر صنعت با اشاره به اینکه هم اکنون بخش معدن در دنیا در حال رکود است، گفت: این شرایط بهترین فرصت برای سرمایه گذاری است و با حرکت جهشی میتوان در زمینه معدن، صنایع معدنی، نفت و پتروشیمی سرمایه گذاری های جدیدی را آغاز و در اوج قیمتها، بازگشت سرمایه را میسر کرد و این ممکن نمی شود مگر با همت بخش خصوصی، دولتی و شرکتهای خارجی. 
وی در بیان برنامه های سال جاری حوزه معدن کشور گفت: امسال درصددیم 90 میلیون تن سنگ آهن 200 میلیون تن سنگ آهک، 50 میلیون تن سنگ مس، 20 میلیون تن سنگ ساختمانی و در مجموع 450 میلیون تن مواد مختلف معدنی استخراج کنیم. 
همچنین برنامه تولید 18 میلیون تن فولاد ، 420 میلیون متر مکعب کاشی و سرامیک و تولید یک میلیون و 300 هزار انواع شیشه را در برنامه های خود پیش رو داریم تا به رشد قابل ملاحظهای در میان رقبای خود پیدا کنیم. 
وی با بیان اینکه وجود اطلاعات دقیق موجب گزینش روش های نوین برای سرمایه گذاری بهتر و اقتصادی تر را فراهم می کند ، افزود: با این اقدام سرمایه گذاران داخلی و خارجی اگر درجریان اکتشاف و بهره برداری اگر به مواد معدنی مناسب برسند آن مواد معدنی مطابق قانون و پروانه بهره برداری صادر شده متعلق به خود آنهاست. 
نعمت زاده با اشاره به اینکه امروزه سرمایه گذاری در مواد معدنی نظیر سنگ آهن، مس، کرومیت، سرب و روی و عناصر خاکی به شدت انجام می شود آنها را جزء اولویت سرمایه گذاری دولت بر شمرد. 
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای تولید و تأمین ماشین الات معدنی از طریق انتقال دانش فنی درصددیم با انعقاد قرارداد با شرکتهای خارجی و توانمند داخلی در زمینه دستگاههای حفاری تونلها سرمایه گذاری مشترکی انجام دهیم همچنین در زمینه ساخت تجهیزات صنایع معدنی با مشارکت شرکتهای داخی و خارجی و نیز در زمینه تولید آهن اسفنجی اقدام کنیم. 
نعمت زاده افزود: بایدصادر کننده دانش و تجهیزات معدنی باشیم به طوری که در تولید آهن اسفنجی با انعقاد قرارداد فولاد مکران در چابهار به این مهم دست یافتیم. 
وی در ادامه افزود : شرکت های طراحی مهندسی با استفاده از مهندسی باسابقه و فارغ التحصیلان داخلی معدنی کشور به تکمیل طرحهای معدنی کمک کنند. 
وزیر صنعت،معدن وتجارت گفت: در زمینه ایمنی معادن شرکتهای تخصصی ایجاد شده است تا حوادث معدنی را به حداقل برساند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای بخش خصوصی جهت استفاده از تسهیلات با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی و صندوق توسعه معادن مانعی وجود ندارد و با ایجاد فضای جدید بین المللی فاینانسهای جدید در این زمینه گشایش خواهد یافت. 
وی در پایان گفت: در بخش مقررات با بازنگری و برداشتن بوروکراسی زمینه های سرمایه گذاری برای بخش خصوصی را فراهم می آوریم به طوری که در منطقه بوشهر نزدیک عسلویه و منطقه آزاد 
در استان هرمزگان زمینه های بکر برای سرمایه گذاری خارجی به خوبی فراهم است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه