اخبار داغ

جلسه کمیسیون اصل 90 به دلیل عدم نصاب قانونی برگزار نشد

جلسه کمیسیون اصل 90 به دلیل عدم نصاب قانونی برگزار نشد
نائب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: جلسه امروز کمیسیون اصل نود به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضا برگزار نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، داوود محمدی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز تعداد حاضرین در جلسه کمیسیون اصل نود مجلس به حد نصاب نرسید و به همین دلیل جلسه کمیسیون نیز برگزار نشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, داوود محمدی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز تعداد حاضرین در جلسه کمیسیون اصل نود مجلس به حد نصاب نرسید و به همین دلیل جلسه کمیسیون نیز برگزار نشد.,

وی ادامه داد: بنا بود تا در جلسه امروز اعضای کمیسیون بررسی قانون هدفمندی یارانه‌ها و چگونگی اجرای آنرا در دستور کار داشته باشند که جلسه کمیسیون برگزار نشد.

, وی ادامه داد: بنا بود تا در جلسه امروز اعضای کمیسیون بررسی قانون هدفمندی یارانه‌ها و چگونگی اجرای آنرا در دستور کار داشته باشند که جلسه کمیسیون برگزار نشد.,

نائب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز میهمان جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون اصل نود است و بناست تا در این جلسه شکایات مطرح شده از این ستاد مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

, نائب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز میهمان جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون اصل نود است و بناست تا در این جلسه شکایات مطرح شده از این ستاد مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گیرد.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه