اعزام ۴۰۰ نفر از ملکان به حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)

اعزام ۴۰۰ نفر از ملکان به حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)
فرمانده سپاه ناحیه ملکان گفت: به منظور شرکت در برنامه های بیست و ششمین سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، بیش از 400 از اهالی ولایت مدار و بسیجیان شهرستان ملکان عازم حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیارملکان، سرهنگ پاسدار جواد اکبری افزود: این افراد در قالب شش اتوبوس روز چهارشنبه ۱۳ خردادماه جاری به تهران عزیمت خواهند کرد تا دربرنامه های ۱۴ خرداد شرکت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارملکان،,

وی گفت: همچنین عده کثیری از مردم شهرستان ملکان به وسیله خودروهای شخصی خود و به همراه اتوبوس ها به تهران خواهند رفت تا به امام خود بگویند عهدی که با وی بسته اند هرگز فراموش نخواهند کرد.

,

اکبری، تجدید پیمان با آرمانهای والای امام راحل را از اهداف این کاروان زیارتی دانست و گفت: مردم و بسیجیان ملکانی امسال نیز همچون سالهای گذشته با حضور خود در حرم خمینی کبیر اعلام خواهند کرد که همچون گذشته پایبند به آرمانهای انقلاب اسلامی و رهبری بوده و مقام معظم رهبری هر موقع اشاره کنند آماده جانفشانی و اجرای منویات رهبری هستند.

,

وی ادامه داد: در شهرستان ملکان نیز همزمان با سالروز ارتحال بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی برنامه های ویژه ای از جمله برگزاری مجلس بزرگداشت به همراه سخنرانی و مداحی در مساجد شهرها و روستاهای این شهرستان با شرکت گسترده بسیجیان و مردم ولایت مدار و شهیدپرور اجرا خواهد شد.

,

انتهای پیام/

,

  

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه