تفکر سازش با آمریکا ،تفکری احمقانه و ابلهانه است
امام جمعه موقت سمنان گفت:هر شخصیت در هر درجه ای از اعتبار چه در گذشته وچه در حال بوده و باشد ،اگر تفکر سازش با آمریکا در ذهنش باشد تفکر احمقانه و ابلهانه ای است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،احمد پناهی امام جمعه موقت سمنان در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار مرآت نیوز در خصوص بیان خاطرات دو نفره ی برخی افراد با حضرت امام (ره) گفت: من در این خصوص قضاوت نمی کنم و در مورد اینکه فلان شخصیت خاطراتی که می گوید راست است یا نه قضاوت نمی کنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار مرآت نیوز ,وی با بیان اینکه ما از امام حسین یاد گزفته ایم که سپری برای اسلام و قزآن و اهداف عالیه ی اهل بیت باشیم افزود:هر شخصیتی با هر رتبه و مقامی اگر بخواهد از امام ،خانواده امام ،تاریخ و خاطرات امام ،تاریخ گذشته ی انقلاب مایه بگذارد،برای اینکه به خاطرات شخصی خود برسد ،مخصوصا نظراتی که مخالف راه امام و رهبری باشد،مورد قبول ما نیست و محکوم است.
, وی با بیان اینکه ما از امام حسین یاد گزفته ایم که سپری برای اسلام و قزآن و اهداف عالیه ی اهل بیت باشیم افزود:هر شخصیتی با هر رتبه و مقامی اگر بخواهد از امام ،خانواده امام ،تاریخ و خاطرات امام ،تاریخ گذشته ی انقلاب مایه بگذارد،برای اینکه به خاطرات شخصی خود برسد ،مخصوصا نظراتی که مخالف راه امام و رهبری باشد،مورد قبول ما نیست و محکوم است.,احمد پناهی با اظهارتاسف از اینکه برخی از شخصیت ها اینگونه بوده اند و هستند تصریح کرد:در دوران فتنه که نیاز به یاری رهب
, احمد پناهی با اظهارتاسف از اینکه برخی از شخصیت ها اینگونه بوده اند و هستند تصریح کرد:در دوران فتنه که نیاز به یاری رهب,ری و یاری اهداف امام بود ،برخی از شخصیت ها با سکوت خودشان در این زمینه کوتاهی کردند.
, ری و یاری اهداف امام بود ،برخی از شخصیت ها با سکوت خودشان در این زمینه کوتاهی کردند.,وی سازش با آمریکا را سازش با شیطان عنوان کرد و گفت:خوی آمریکا چون خوی آمریکایی است،شازش آمریکا با نظام اسلامی معنا ندارد.
, وی سازش با آمریکا را سازش با شیطان عنوان کرد و گفت:خوی آمریکا چون خوی آمریکایی است،شازش آمریکا با نظام اسلامی معنا ندارد.,امام جمعه موقت سمنان برتوجه به وصیت نامه ی سیاسی الهی امام تاکید و تصریح کرد: اگر ما به هر دلیلی به وصیت نامه مراجعه نمی کنیم ،وصیت نامه ی مجسم امام (ره) در قالب یک انسان ملکوتی که پیرو امام است مقام معظم رهبری است.
,احمد پناهی در گیری با آمریکا را بر بود و نبود دانست و بیان کرد:دو تفکری که بر بود و نبود با یگدیگر اختلاف دارند چه طور می توانند با یگدیگر سازش کنند.
,وی با بیا ن اینکه ایران اسلامی به دنبال احیای اسلام ناب است افزود:آمریکا از اسلام سه کلار و اسلام تهجر حمایت میکند.
,احمد پناهی گفت:هر شخصیت در هر درجه ای از اعتبار چه در گذشته وچه در حال بوده و باشد ،اگر تفکر سازش با آمریکا در ذهنش باشد تفکر احمقانه و ابلهانه ای است.
, احمد پناهی گفت:هر شخصیت در هر درجه ای از اعتبار چه در گذشته وچه در حال بوده و باشد ،اگر تفکر سازش با آمریکا در ذهنش باشد تفکر احمقانه و ابلهانه ای است.,وی افزود:اگر کسی تفکر سازش با آمریکا را داشته باسد،باید به سیاسی بودنش و تفکر سیاسی داشتنش به معنای واقعی کلمه شک کرد.
,وی تحریف امام را تحریف انقلاب و تحریف انقلاب را تحریف امام دانست وگفت: چه طور ما در تحریف عاشورا انقدر حساسیت داریم و تحریف عاشورا را تحریف امام حسین می دانیم،دقیقا این مطلب در مورد امام خمینی (ره) هم صدق می کند.
,احمد پناهی با بیان اینکه بیشترین تحریف دشمنان تحریف واقعی و معنوی است نه تحریف ظاهری و لفظی افزود:در مورد حضرت امام (ره) و انقلاب هم همین گونه است.
,احمد پناهی بر تبعیت از ولایت فقیه بر همه ی مسائل تاکید کرد و افزود: نباید ذره ای از ولی فقیه جلو بیفتیم و نه عقب.
, احمد پناهی بر تبعیت از ولایت فقیه بر همه ی مسائل تاکید کرد و افزود: نباید ذره ای از ولی فقیه جلو بیفتیم و نه عقب.,امام جمعه موقت سمنان با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری اصل مذاکره را مورد تاکید قرار داده اند گفت: رهبری همواره اعضای تیم مذاکره کننده را مورد تایید قرار داده است و حتی تمدید مذاکره را نیز تایید کرده اند.
,بیان تذکرات و رعایت خطوط قرمز،ناکید بر زیاده خواهی طرف مقابل ،و حیله گر بودن آنها از جمله موارد مهمی دیدگاه رهبری در خصوص مذاکرات بود که احمد پناهی به آن اشاره کرد و افزود: ما باید همین گونه باشیم :مقام معظم رهبری می فرمایند خطرط قرمز را رعایت کنید و می گویید هیچ اتفاقی نیفتاده است ،من بیانیه لوزان را نه تایید و نه رد می کنم،برخی ها می گویند از خطوط قرمز رد شده اید.
, بیان تذکرات و رعایت خطوط قرمز،ناکید بر زیاده خواهی طرف مقابل ،و حیله گر بودن آنها از جمله موارد مهمی دیدگاه رهبری در خصوص مذاکرات بود که احمد پناهی به آن اشاره کرد و افزود: ما باید همین گونه باشیم :مقام معظم رهبری می فرمایند خطرط قرمز را رعایت کنید و می گویید هیچ اتفاقی نیفتاده است ،من بیانیه لوزان را نه تایید و نه رد می کنم،برخی ها می گویند از خطوط قرمز رد شده اید.,احمد پناهی گفت:برخلاف تصور برخی ها که گمان می کنند حرف هایی همراه با دوستی می زنند ،مقام معظم رهبری تنها نیست و یک ملت پشتیبان وی هست.
,وی در پایان خاطر نشان کرد:باید در مقابل زیاده خواهی آنان ایستاد و ذره ای نباید عقب نشیینی کرد ،زیرا اگر در خصوص مذاکرات هسته ای عقب نشینی کنیم،آنان مسائلی همچون حقوق بشر و مسئله ی فلسطین را مطرح خواهند کرد.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه