امام جمعه حاجی آباد:
کسانی که ادعای خط امام را دارند باید در مسیر اصول مکتب امام حرکت کنند
امام جمعه شهرستان حاجی آباد گفت: کسانی که ادعای خط امام را دارند باید در مسیر اصول مکتب امام حرکت کنند ، وصیتنامه امام را با صدای بلند فریاد بزنند و از این وصیت نامه دفاع کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پیارم حاجی آباد، حجت الاسلام روح اله مختاری ، در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مراسم ارتحال امام(ره) افزود: عده ای به دنبال تحریف شخصیت امام (ره) هستند، لذا در دوران قبل از انقلاب نیز دشمنان به دنبال تحریف شخصیت امام (ره) بودند که موفق نشدند،انها می خواستند چهره ای خشن و خشونت طلب بدون ملاحضه از امام به دنیا نشان بدهند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد, ، حجت الاسلام روح اله مختاری ، در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مراسم ارتحال امام(ره) افزود: عده ای به دنبال تحریف شخصیت امام (ره) هستند، لذا در دوران قبل از انقلاب نیز دشمنان به دنبال تحریف شخصیت امام (ره) بودند که موفق نشدند،انها می خواستند چهره ای خشن و خشونت طلب بدون ملاحضه از امام به دنیا نشان بدهند .,
حجت الاسلام مختاری در ادامه افزود: امام خمینی (ره) در میدان تقابل با استکبار جهانی محکم و استوار و غیر متزلزل بود و در میدان دفاع از مظلومین عالم و به طور ویژه فلسطین و مستضعفین و مردم با عطوفت و رحمت برخورد می کردند.
حجت الاسلام مختاری در ادامه تنها راه مبارزه با تحریف شخصیت امام را شناخت مبانی اصولی مکتب و مطالعه زندگانی ایشان، از فرمایشات 15 سال دوران مبارزه، سخنان 10 سال بعد از انقلاب حضرت امام و وصیت نامه ایشان می توان جستجو کرد.
وی در ادامه با اشاره به بخش دیگر سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند: حضرت امام (ره)، اسلامی امریکای را نهی و اسلام ناب محمدی را به جهانیان اثبات کرد و ایشان همیشه می فرمودند اسلام امریکایی مثل سکه دو رو دارد یک روی سکه اسلام سکولار است، اسلام جدای از دین و سیاست استف و روی دیگر سکه اسلام مبارزه با مظلومین و مسلمانان جهان است.
مختاری در ادامه تصریح کرد: امام (ره) همیشه با اتکای به خداوند متعال گام بر می داشت و به وعده اللهی ایمان داشتند و در همه کارهای خود خدا را در نظر داشتند و با تمام وجود معتقد به نصرت الهی و بی اعتماد به قدرتهای استکبار جهانی بودند.
مختاری، مواضع حضرت امام (ره) چه در مسائل داخلی و چه سیاست خارجی واضح و روشن و بدون هیچ گونه رودربایستی بود و ایشان با رابطه با دنیا مخالف نبودند بلکه نسبت به خوی استکباری مستکبران بی اعتماد بودند و هیچ گاه به دنبال انها راه نمی افتادند .
امام جمعه شهرستان حاجی آباد گفت: امام اعتقاد به نیروی مردم و مخالف با تمردهای دولت بودند و مردم را ولی نعمت خود می دانستند و همین نگاه امام باید در مسئولین نظام شکل بگیرد و در بعد مسائل داخلی می فرمودند: باید از مظلومان عالم دفاع کرد و اشرافی گری را نهی می کرد طرفدار عدالت اجتماعی و ریشه کن کردن فقر و بارها به مسئولین در خصوص کاخ نشینی، اشرافی گری، تجمل گرایی تذکر می دادند، در بعد مسائل خارجی اصل مسلم مکتب امام صریحا" در جبهه مخالف ارتباط با مستکبران بود و حمایت از مظلومین عالم و هیچ ملاحظه ای امام نداشتند و هیچ گاه با مستکبران آشتی نکردند و ماها هم باید در این مسیر حرکت کنیم، و رابطه با این شیطان بزرگ را نهی می کردند و تا بن دندان هم به آن اعتقاد داشت و می فرمود امریکا امروز و دیروز شیطان بزرگ است و دشمن سر سپرده ملت ایران است.
مختاری در ادامه افزود: عده ای از نقش امریکا در عقبه تغذیه کننده رژیم طاغوت غافل بودند و لذا به دنبال این بودند که بعضی از اشخاص امریکایی را در کشور راه بدهند ولی امام دست پنهان انها را می دید لذا تعبیر بزرگ امام راحل بعد از تسخیر لانه جاسوسی مشخص شد و انجا بود که ایشان فرمودند: انقلاب دوم این کشور تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بود که شکل گرفت.
مختاری یاد آور شد: کشورهایی که دست پنهان جاسوسی امریکا را ندیدند مثل مصر بعد از انقلاب اخوان مسلمین خود را در دامان امریکا انداختند و این بود که این انقلاب به یک سال هم نکشید، انها رفتند و افراد نامبارک ها دوباره برگشتند و رهبران انقلابشان یا محکوم به اعدام هستند و یا اعدام شدند و این آخر عاقبت رابطه با آمریکا است.
حجت الاسلام روح اله مختاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مواضع حضرت امام که با استکبار و رابطه با امریکا مخالف بودند افزود: لذا در همین چهارچوب امروز ما هم با جنایات داعش مخالفیم و در هرجایی که قرار باشد ظلم و تعدی اتفاق بیفتد و با پلیس فدرال آمریکا هم مخالف هستیم و هنوز هم مسئله فلسطین برای ملت ما یک مسئله اصلی و هیچ زمانی از دستور کار نظام م خارج نخواهد شد و مقام معظم رهبری فرمودند: مسئله فلسطین عرصه یک مجاهدت واضح و لازم است و هیچ مسئله ای ما را از این مسئله جدا نخواهد کرد.
مختاری با توجه به سخنان مقام معظم رهبری که تاکید بر استقلال و نهی از سلطه پذیری است افزود: هرگاه ملتی بخواهد آزاد باشد باید استقلال داشته باشد و آزادی در کلان ملی یعنی استقلال، مگر می شود کسانی دایه دار آزادی فردی باشند و مخالف آزادی ملی ما، اینها با هم تناقض دارد و با هم سازگاری ندارند، اگر روزی ما به استقلال رسیدیم یقین داشته باشیم همه تحریم ها و مشکلات امروز در مقابل ملت ما حل خواهد شد.
امام جمعه حاجی آباد در ادامه با اشاره به سخن مقام معظم رهبری در خصوص وحدت ملی مقابله با توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان مطرح کردند تاکید کردند: همه اقشار مردم ایران از شیعه و سنی و اقوام مختلف ودر کنار هم همدل و همزبان و همرا باشید، و ان اهل تسننی که مورد تائید آمریکا باشد و تشیعی که از لندن بخواهد ترویج شود همه اینها برادران شیطان و عوامل استکبار جهانی هستند، و ما با همین نگاه امسال را سال همدلی و همزبانی نام نهادیم که مردم و مسئولان در همین مسیر حرکت کنند و همه بدانند که هدف دشمن برگرداندن کشور به دوران سلطه بی غید و شرط خود در این کشور هستند، حرف دشمن و لبخند و وعده وعید های انها و تهدیدهای دشمن برای دستیابی به همین هدف یعنی سلطه بر کشور ما است، دشمن چه ان روزی که برما لبخند بزند و چه روزی که با ما در جنگ باشد همش هدفش سلطه گری بر این کشور است لذا هرکسی با این سلطه گری مخالفت بکند در مقابل آن ایستادگی می کنند.
مختاری در بخش دیگر از خطبه های نماز جمعه این هفته اظهار کرد: ما به درگاه خداوند برای وجود رهبری فرزانه شکر می کنیم و همین جا اعلام می کنیم که با امام راحل بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و با حکم شهدای بزرگوارمان و تجدید بیعت با نائب امام زمان (عج) تجدید عهد و پیمان می بندیم و خواب سلطه آمریکا و غرب یک خواب تعبیر نشدنی است و مردم و مسئولین اجازه نخواهند داد و اگر کسی هم خدایی ناکرده بخواهد از این مسیر تخلفی بکند با پاسخ کوبنده این ملت مواجع خواهد شد، ملت ما خون داده اند که عزت، شرف، اعتقاداتشان و دینشان سرجاش باقی بماند، چشم و دل ملتهای دیکر به کشور بزرگ ایران است مگر کسی می تواند در این مسیر تخلف کند.
مختاری در پایان افزود: کسانی که ادعای خط امام را دارند باید در مسیر اصول امام حرکت کنند ، وصیتنامه امام را با صدای بلند فریاد بزنند و از این وصیت نامه دفاع کنند.
, حجت الاسلام مختاری در ادامه تنها راه مبارزه با تحریف شخصیت امام را شناخت مبانی اصولی مکتب و مطالعه زندگانی ایشان، از فرمایشات 15 سال دوران مبارزه، سخنان 10 سال بعد از انقلاب حضرت امام و وصیت نامه ایشان می توان جستجو کرد.,
, وی در ادامه با اشاره به بخش دیگر سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند: حضرت امام (ره)، اسلامی امریکای را نهی و اسلام ناب محمدی را به جهانیان اثبات کرد و ایشان همیشه می فرمودند اسلام امریکایی مثل سکه دو رو دارد یک روی سکه اسلام سکولار است، اسلام جدای از دین و سیاست استف و روی دیگر سکه اسلام مبارزه با مظلومین و مسلمانان جهان است.,
, مختاری در ادامه تصریح کرد: امام (ره) همیشه با اتکای به خداوند متعال گام بر می داشت و به وعده اللهی ایمان داشتند و در همه کارهای خود خدا را در نظر داشتند و با تمام وجود معتقد به نصرت الهی و بی اعتماد به قدرتهای استکبار جهانی بودند.,
, مختاری، مواضع حضرت امام (ره) چه در مسائل داخلی و چه سیاست خارجی واضح و روشن و بدون هیچ گونه رودربایستی بود و ایشان با رابطه با دنیا مخالف نبودند بلکه نسبت به خوی استکباری مستکبران بی اعتماد بودند و هیچ گاه به دنبال انها راه نمی افتادند .,
, امام جمعه شهرستان حاجی آباد گفت: امام اعتقاد به نیروی مردم و مخالف با تمردهای دولت بودند و مردم را ولی نعمت خود می دانستند و همین نگاه امام باید در مسئولین نظام شکل بگیرد و در بعد مسائل داخلی می فرمودند: باید از مظلومان عالم دفاع کرد و اشرافی گری را نهی می کرد طرفدار عدالت اجتماعی و ریشه کن کردن فقر و بارها به مسئولین در خصوص کاخ نشینی، اشرافی گری، تجمل گرایی تذکر می دادند، در بعد مسائل خارجی اصل مسلم مکتب امام صریحا" در جبهه مخالف ارتباط با مستکبران بود و حمایت از مظلومین عالم و هیچ ملاحظه ای امام نداشتند و هیچ گاه با مستکبران آشتی نکردند و ماها هم باید در این مسیر حرکت کنیم، و رابطه با این شیطان بزرگ را نهی می کردند و تا بن دندان هم به آن اعتقاد داشت و می فرمود امریکا امروز و دیروز شیطان بزرگ است و دشمن سر سپرده ملت ایران است.,
, مختاری در ادامه افزود: عده ای از نقش امریکا در عقبه تغذیه کننده رژیم طاغوت غافل بودند و لذا به دنبال این بودند که بعضی از اشخاص امریکایی را در کشور راه بدهند ولی امام دست پنهان انها را می دید لذا تعبیر بزرگ امام راحل بعد از تسخیر لانه جاسوسی مشخص شد و انجا بود که ایشان فرمودند: انقلاب دوم این کشور تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بود که شکل گرفت.,
, مختاری یاد آور شد: کشورهایی که دست پنهان جاسوسی امریکا را ندیدند مثل مصر بعد از انقلاب اخوان مسلمین خود را در دامان امریکا انداختند و این بود که این انقلاب به یک سال هم نکشید، انها رفتند و افراد نامبارک ها دوباره برگشتند و رهبران انقلابشان یا محکوم به اعدام هستند و یا اعدام شدند و این آخر عاقبت رابطه با آمریکا است.,
, حجت الاسلام روح اله مختاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مواضع حضرت امام که با استکبار و رابطه با امریکا مخالف بودند افزود: لذا در همین چهارچوب امروز ما هم با جنایات داعش مخالفیم و در هرجایی که قرار باشد ظلم و تعدی اتفاق بیفتد و با پلیس فدرال آمریکا هم مخالف هستیم و هنوز هم مسئله فلسطین برای ملت ما یک مسئله اصلی و هیچ زمانی از دستور کار نظام م خارج نخواهد شد و مقام معظم رهبری فرمودند: مسئله فلسطین عرصه یک مجاهدت واضح و لازم است و هیچ مسئله ای ما را از این مسئله جدا نخواهد کرد.,
, مختاری با توجه به سخنان مقام معظم رهبری که تاکید بر استقلال و نهی از سلطه پذیری است افزود: هرگاه ملتی بخواهد آزاد باشد باید استقلال داشته باشد و آزادی در کلان ملی یعنی استقلال، مگر می شود کسانی دایه دار آزادی فردی باشند و مخالف آزادی ملی ما، اینها با هم تناقض دارد و با هم سازگاری ندارند، اگر روزی ما به استقلال رسیدیم یقین داشته باشیم همه تحریم ها و مشکلات امروز در مقابل ملت ما حل خواهد شد.,
, امام جمعه حاجی آباد در ادامه با اشاره به سخن مقام معظم رهبری در خصوص وحدت ملی مقابله با توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان مطرح کردند تاکید کردند: همه اقشار مردم ایران از شیعه و سنی و اقوام مختلف ودر کنار هم همدل و همزبان و همرا باشید، و ان اهل تسننی که مورد تائید آمریکا باشد و تشیعی که از لندن بخواهد ترویج شود همه اینها برادران شیطان و عوامل استکبار جهانی هستند، و ما با همین نگاه امسال را سال همدلی و همزبانی نام نهادیم که مردم و مسئولان در همین مسیر حرکت کنند و همه بدانند که هدف دشمن برگرداندن کشور به دوران سلطه بی غید و شرط خود در این کشور هستند، حرف دشمن و لبخند و وعده وعید های انها و تهدیدهای دشمن برای دستیابی به همین هدف یعنی سلطه بر کشور ما است، دشمن چه ان روزی که برما لبخند بزند و چه روزی که با ما در جنگ باشد همش هدفش سلطه گری بر این کشور است لذا هرکسی با این سلطه گری مخالفت بکند در مقابل آن ایستادگی می کنند.,
, مختاری در بخش دیگر از خطبه های نماز جمعه این هفته اظهار کرد: ما به درگاه خداوند برای وجود رهبری فرزانه شکر می کنیم و همین جا اعلام می کنیم که با امام راحل بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و با حکم شهدای بزرگوارمان و تجدید بیعت با نائب امام زمان (عج) تجدید عهد و پیمان می بندیم و خواب سلطه آمریکا و غرب یک خواب تعبیر نشدنی است و مردم و مسئولین اجازه نخواهند داد و اگر کسی هم خدایی ناکرده بخواهد از این مسیر تخلفی بکند با پاسخ کوبنده این ملت مواجع خواهد شد، ملت ما خون داده اند که عزت، شرف، اعتقاداتشان و دینشان سرجاش باقی بماند، چشم و دل ملتهای دیکر به کشور بزرگ ایران است مگر کسی می تواند در این مسیر تخلف کند.,
, مختاری در پایان افزود: کسانی که ادعای خط امام را دارند باید در مسیر اصول امام حرکت کنند ، وصیتنامه امام را با صدای بلند فریاد بزنند و از این وصیت نامه دفاع کنند.,
انتهای پیام/ص
, انتهای پیام/ص]
ارسال دیدگاه