فعال فرهنگی بستک عنوان کرد :

بستک نیازمند نشریه ای مستقل است

بستک نیازمند نشریه ای مستقل است
یکی از فعالان فرهنگی شهرستان بستک گفت : شهرستان بستک با قدمت و تاریخی دیرین و فرهنگی والا نیازمند نشریه ای مستقل است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، سید ابراهیم کوخردی فعالان فرهنگی شهرستان بستک در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده اظهار کرد : اگر نگاهی به تاریخ و فرهنگ مردم و منطقه بستک بیاندازیم می بینیم که در روزگاری که خیلی ها به مطالعه انس و الفتی نداشتند و یا اگر داشتند از کتاب و روزنامه خبری نبود ، روزنامه حبل المتین که بیش از یک قرن پیش در کلکته از بنادر کشور هندوستان چاپ می شد در بستک مشترک داشت و با وجود اینکه می دانیم اهالی شهرستان بستک اهل فرهنگ و مطالعه و کتاب هستند اما هنوز این شهرستان نشریه ای ندارد و نسبت به شهرستان های دیگر در این زمینه عقب مانده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سید ابراهیم کوخردی فعالان فرهنگی شهرستان بستک در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده اظهار کرد : اگر نگاهی به تاریخ و فرهنگ مردم و منطقه بستک بیاندازیم می بینیم که در روزگاری که خیلی ها به مطالعه انس و الفتی نداشتند و یا اگر داشتند از کتاب و روزنامه خبری نبود ، روزنامه حبل المتین که بیش از یک قرن پیش در کلکته از بنادر کشور هندوستان چاپ می شد در بستک مشترک داشت و با وجود اینکه می دانیم اهالی شهرستان بستک اهل فرهنگ و مطالعه و کتاب هستند اما هنوز این شهرستان نشریه ای ندارد و نسبت به شهرستان های دیگر در این زمینه عقب مانده است ., فرهنگ کده,

 

,

وی همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان را در این زمینه خواستار شد و گفت : چهار سال پیش درخواست نشریه ای تحت عنوان بستکیه ( جهانگیریه ) به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان ارسال شد اما با مجوز نشریه موافقت به عمل نیامد .

,

 

,

کوخردی با بیان اینکه  یکی از ویژگی هایی که بستک را از دیگر شهرستان های استان جدا می سازد تاریخ و فرهنگ دار بودن این منطقه است افزود :  این ویژگی مهم را بهترین دلیل برای موافقت مجوز نشریه برای این منطقه فرهنگی است .

,


این فعال فرهنگی در ادامه گفت : همه نشریات استانی در شهرستان بستک در دسترس نیست و دو نشریه صبح ساحل و دریا آن هم به همت خانه مطبوعات بستک در این شهرستان توزیع می شود که نیاز به همتی والاتر در این زمینه است .

,
,


وی خاطر نشان کرد : اگر خواهان در دسترس قرار دادن نشریات استانی در همه شهرستان های استان هستیم باید همه با بخصوص مسوولین فرهنگی آستین را برای این کار مهم بالا بزنند .

,
,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه