گمنامان شهید، چشم انتظار یادمان شهیدان گمنام
24 روز از دفن شهیدان گمنام در شهر دولت آباد می گذرد و هنوز خبری از ساخت یادمان برای این دو عزیز عزتمند نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خبرما، روز گذشته (جمعه پانزدهم خرداد ماه سال ۱۳۹۴) روز گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پانزده خرداد سال ۱۳۴۲ بود که این روز نام شهدا را در دل ها پررنگ تر کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, خبرما,۲۴ روز از دفن شهیدان گمنام در شهر علم و شهادت دولت آباد می گذرد و هنوز خبری از ساخت یادمان برای این دو عزیز که مایه عزت و شرف برای ما هستند و باید چون پرچمی برافراشته باشند نیست.
,ساخت یادمان نه این که احتیاج شهیدان باشد چرا که آن ها سال ها زیر خاک های گرم جنوب و البته غرب آرمیده بودند، اما ساخت بنا برای کسانی که با خون خود بنای انقلاب را ثابت و مستحکم کرده اند کار کوچکی است و البته وظیفه ماست.
,مردم دولت آباد در مراسم تشییع پیکر مطهر این دو شهید گمنام، رسم مهمان نوازی را با حضور باشکوه خود خوب به جا آوردند و حال نوبت مسئولان است که سهم خود را ادا کنند، چون به طور حتم اگر نام و رسمی است؛ از این بی نامان و گمنامان است و اگر گذشته فراموش شود آینده ای سخت در انتظار خواهد بود.
,حال وظیفه تک تک مردم و مسئولان این است که مراقب باشیم غربت ۲۹ و ۳۳ ساله این شهیدان تکرار نشود و با توجه به این که خدمت به این عرشیان گمنام توفیق می خواهد، امیدواریم این توفیق نصیب یکایک مردم شهیدپرور دولت آباد بشود.
,در پایان بیان این نکته ضرورت دارد که نمی توان از مشکلات عدیده ای که در شهرستان و شهر دولت آباد وجود دارد چشم پوشی کرده و آن ها را نادیده گرفت، اما اهمیت دادن به یک موضوع و در اولویت قرار دادن آن نیز مطلبی است که در شرایط خاص باید مورد توجه قرار بگیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه