امام جمعه گلوگاه:

هزاران سایت مبتذل در صدد ترویج ارتباطات نامشروع هستند

هزاران سایت مبتذل در صدد ترویج ارتباطات نامشروع هستند
امام جمعه گلوگاه گفت: هزاران سایت مبتذل و شبکه های فاسد در صدد ترویج ارتباطات نامشروع هستند، در عصر حاضر رسانه های صهیونیستی محبت و پایه و بنیان خانواده را نشانه گرفته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از گلوگاه ما، حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم میراحمدی در گفت‎وگو با خبرنگار ما گفت: در روایات آمده است که از علائم ظهور وجود فساد در خانواده است و بنیان خانواده از هم می پاشد زیرا از ارکان مهم خانواده که وجود عاطفه است کم رنگ می شود. خانواده ای که مهدوی نباشد، فرزندان احترام والدین را حفظ نمی‌کنند و در خانواده ای که محبت فرزندان به والدین نباشد، مورد رضایت امام زمان(عج) نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلوگاه ما, ,

وی مطرح کرد: ما در عصر غیبت تکلیف گرا هستیم به این معنی که در عصر غیبت باید در جهت اصلاح جامعه کار کنیم که فلسفه وجودی رساله فقها همین است.

,

امام جمعه گلوگاه افزود: در عصر حاضر رسانه های صهیونیستی محبت و پایه و بنیان خانواده را نشانه گرفته اند، آنها در صدد این هستند که فرزندان ما فرزندان ناخوانده رسانه های بین المللی شوند.

,

میراحمدی تصریح کرد: دومین چیزی که آنها نشانه گرفته اند بحث شهوت گرایی است، بلایی بر سر خانواده می آورند که زن و مرد در منزل تامین نشوند که این خانواده هرگز مهدوی نخواهند شد.

,

وی با اشاره به توطئه های دشمن بیان کرد: هزاران سایت مبتذل و شبکه های فاسد توسط دجال تک چشم (ماهواره) در صدد ترویج ارتباطات نامشروع هستند تا زن و شوهر به هم خیانت کنند و کانون خانواده ازهم بپاشد.

,

امام جمعه گلوگاه مطرح کرد: دشمن در عصر غیبت از طریق ترویج بی غیرتی به دنبال از بین بردن فرهنگ خانواده در خانواده است، مرد خانواده که بی غیرت شود، بی حجابی خانم خانواده برایش عادی شده می‌شود بلکه گاهی ممکن است که ناموسش را هم بفروشد.

,
میراحمدی در پایان گفت: ما در عصر غیبت وظیفه داریم، آن هم فراهم کردن زمینه های ظهور امام زمان(عج) است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه