تحریف انقلاب و راه امام خطرناک تر از حمله ی آمریکا
انقلاب مولود اندیشه های ناب انسانهای بزرگی است که خود دست پرورده مکتب عاشورایی و مهدوی هستند، امام خمینی (ره) یکی از انسانهای وارسته و کامل معاصر بود که عصاره ناب آیات قرآنی را با عمق وجود خود چشیده و مشت قیام علیه کفر و نفاق را گره کرده بود تا مستضعفان جهان را زیر پرچم واحد اسلام ناب محمّدی جمع کند و طومار اسلام جعلی و خودساخته ی غرب و استکبارجهانی را در هم بپیچد چرا که ایشان سعادت ، کمال و پیروزی نهایی را در نابودی اسلام آمریکایی و برقراری اسلام ناب محمّدی می دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اترک نیوز، مقام معظم رهبری حضرت ایت الله خامنه ای (حفظه الله تعالی) نیز بارها به این نگرش جهان بینانه ی حضرت امام اشاره نموده اند که:" اسلامِ ناب، اسلامِ صفا و معنویت، اسلامِ پرهیزکاری و مردمسالاری، اسلامِ «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار رُحَماءُ بَینَهُم1» است. اسلامِ آمریکایی، پوشاندن لباس اسلام بر نوکری اجانب و دشمنی با امّت اسلامی است. اسلامی که آتش تفرقه میان مسلمین را دامن بزند، به جای اعتماد به وعدهی الهی، به دشمنان خدا اعتماد کند، به جای مبارزه با صهیونیسم و استکبار با برادر مسلمان بجنگد، با آمریکای مستکبر علیه ملّت خود یا ملتهای دیگر متحد شود، اسلام نیست؛ نفاق خطرناک و مهلکی است که هر مسلمان صادقی باید با آن مبارزه کند.2"
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز، ,این اعتقاد و نگرش امام که بعد از ایشان به میراثی گرانبهاء برای دلسوختگان واقعی انقلاب بدل شده است و عاشقان مکتب ولایت آن را سر لوحه خدمت به نظام قرار داده اند برگرفته از آیات وحی است که حضرت حق تعالی فرموده اند:« بلکه ما حق را بر سر باطل مى کوبیم تا آنرا نابود و هلاک سازد و باطل محو و نابود مى شود.اما واى بر شما از این توصیفى که از بى هدفى عالم مى کنید3» و این باید دغدغه هر مسلمان واقعی باشد و تا مادامی که دنیا هست، مبارزه حق و باطل همچنان ادامه دارد و بسته به شرایط هر عصر، مردم آن تکلیف دارند تا در مقابل کفر و باطل بیاستند و گمان نبرند که خداوند دنیا را بیهوده آفریده است و مراقب باشند که فریب حیله ها ، نیرنگ ها و چهره های غلط انداز جبهه باطل را نخورند.
,نکته قابل تأمل و مهم آیه ی شریفه 18 سوره انبیاء که به ترجمه آن در بند فوق اشاره شده است،هشداری است که به انسانهای زود باور و سست ایمان می دهد که دنیا و این عالم را بی هدف تصور می کنند و خود را به خواب غفلت فرو برده اند.دقیقا این همان درد و آسیبی که در این عصر هم عدّه ای که خیلی هم جزء عوام نیستند دچار این انحراف و کج فهمی شده اند و به تصور خود،دنیا را امن و امان می دانند و دشمن را خیرخواه مردم می خوانند.
,درد بزرگ و غیر قابل جبران جهان اسلام این است که عده ای خود را دلسوز دین می دانند ولی از اصل و اساس دین چیزی دریافت نکرده اند و آنچه را هم بیان می کنند، استنباط های غلط و اشتباهی است که از دین دارند و با رجوع به دیدگاه و نگرش بزرگانی چون امام راحل آن را تفسیر و تشریح می کنند و لیکن مطابق میل و منفعت خود آن را جلوه می دهند تا به آنجایی که بیان خطر این انحرافات از مهم ترین سرفصل های سخنان رهبر انقلاب در مراسم رحلت حضرت امام خمینی (ره) سال جاری بود که ایشان فرمودند:"تحریف شخصیت امام،تحریف راه امام و منحرف کردن صراط مستقیم ملّت است.4"
,یکی دیگر از آسیب هایی که متوجه جریان انقلاب و حکومت اسلامی است، صحیح انگاشتن راه و رسم دشمنان اسلام و مظلوم نمایی جبهه باطل توسط خود خواص انقلاب است.اینکه ما تصور کنیم طرف باطل هم خود در قبال اسلام ناب، صاحب حقی است و باید به حقوق او هم توجه شود تا یک مذاکره و جلسه به نتیجه برسد. آسیبی که امام راحل هشدار آن را همان سالهای ابتدایی بعد از پیروزی انقلاب داده بود و بعد از آن نیز بارها و بارها ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای(مد ظلّه العالی) به تبیین این اندیشه های رهبر کبیر انقلاب پرداخته اند و در بیانات اخیر خویش نیز فرمودند:" یکی از اصول امام،اعتقاد به صدق و عده الهی و بی اعتمادی به قدرتهای مستکبر است.5"
,ما امروز مستکبرتر از آمریکای جهانخوار و اسرائیل جنایت کار کسی را در دنیا سراغ نداریم و مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری: "ما در قضایای جاری خود داریم لمس می کنیم که نمی شود به وعده مستکبرین و حرفهای جلسه خصوصیشان اعتماد کرد.6" پس چرا باز هم نمی خواهیم متوجه این موضوع باشیم که هر چقدر در مسیر اعتماد سازی گام برداریم و خود را خفیف و کوچک کنیم باز هم بهانه های بیشتری به دست آنان می دهیم تا نسبت به حقوق مسلّم ملّت ما حریص تر شوند و با نگرشی ظالمانه تر برخورد کنند.
,با توجه به اینکه خطر تحریف راه امام و خطر اعتماد به جریان استکباری در بین مسئولین و خواص کشور وجود دارد و در نهایت باعث ظهور نوعی حکومت اسلامی وابسته به مستکبرین جهان می شود،باید فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(حفظه الله تعالی) را فصل الخطاب خود در امور قرار دهیم و خود را سرباز واقعی جبهه اسلام ناب محمّدی بدانیم و اجازه ندهیم که مسیر انحرافی اسلام آمریکایی ادامه پیدا کند و جریانات انحرافی شیعه و سنی در داخل و خارج کشور رونق پیدا کنند.
,نوشته : امید ایزانلو
,................................................................................................................
,1) سوره فتح، بخشی از آیه 29
,2) پیام رهبر انقلاب به حجاج بیت الله احرام،08/07/1393
,3) سوره انبیاء ، ترجمه آیه 18
,4و5و6) بیانات رهبر انقلاب در سالروز رحلت امام خمینی(ره) ، 14/03/1394
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه