تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه

تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه
منابع آگاه اروپایی در اظهاراتی از احتمال تمدید ۶ ماهه تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه تا ژانویه سال ۲۰۱۶ طی نشست اروپایی در اواخر ماه جاری میلادی خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،‌ «خبرگزاری دانشجو» به نقل از نشریه فرانسوی «اوست فرانس» خبر داد، بنابر اعلام منابع آگاه اروپایی، تحریم‌های اقتصادی اعمال شده از سوی اتحادیه اروپا علیه روسیه به اتهام حمایت این کشور از جدائی‌طلبان شرق اوکراین، تا ژانویه سال آینده میلادی تمدید خواهند شد.

به نوشته این نشریه فرانسوی ، یک منبع آگاه اروپایی در اظهاراتی اعلام کرد: «تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه طی نشستی اروپایی که اواخر ماه ژوئن جاری برگزار خواهد شد، به مدت ۶ ماه دیگر تمدید خواهند شد.»

وی افزود: «این تحریم‌ها به موازات جدول زمانی اجرای توافق مینسک که تا پایان سال ۲۰۱۵ میلادی است، ادامه خواهد یافت و به عبارتی می‌توان گفت که شاخص در اینجا توافق مینسک است و رؤسای جمهور و نخست‌وزیران اروپایی ارتباط مستقیمی میان اجرای توافق مینسک و تحریم‌ها قائل هستند.»

یک منبع اروپایی دیگر نیز در اظهاراتی در این باره اعلام کرد: «پیشتر توافق سیاسی برای تمدید تحریم‌ها حاصل شده و تحریم‌های اروپایی تا ژانویه آینده ادامه خواهند یافت و در آن زمان مجددا درباره تمدید دوباره آنها ارزیابی صورت خواهد گرفت.»

بر اساس این گزارش، تحریم‌های اقتصادی اعمال شده از سوی اتحادیه اروپا علیه روسیه که از ۲۹ ژوئیه سال ۲۰۱۴ پس از سانحه سقوط هواپیمای خطوط هواپیمایی مالزی علیه مسکو اعمال شد، پایان ژوئیه آینده منقضی خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه