توقف آلومینیوم در ایستگاه دوازدهم لیگ دسته اول

توقف آلومینیوم در ایستگاه دوازدهم لیگ دسته اول
هفته دوازدهم لیگ دسته اول فوتبال استان هرمزگان در گروه غرب پیگیری شد که در مهمترین بازی آلومینیوم نوین صدر نشین مقابل استقلال گچین رده دومی بازی را واگذار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورزش5 ؛هفته دوازدهم لیگ دسته اول فوتبال استان هرمزگان پیگیری شد که آلومینیوم نوین میهمان استقلال گچین بود که در پایان بازی با نتیجه ۲ بر ۱ به نفع استقلالی ها به پایان رسید تا علاوه بر پیروزی،صدر جدول را هم از آلومینیومی ها بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش5 ,

در دیگر بازی های این گروه امواج محمدی در خانه ۲ بر ۰ برابر آوای رحمان تن به شکست داد،ملوان بندرکنگ با نتیجه ۱ بر ۰ ازهرنگ جوان شکست خورد و اتحاد بندر پل و اتحاد دژگان با نتیجه مساوی ۱ بر ۱ به پایان رسید.

,

در جدول رده بندی نیز استقلال گچین با بردی که برابر آلومینیوم به دست آورد و با احتساب تفاضل گل بیشتر نسبت به آلومینیوم با۲۱ امتیاز در صدر قرار گرفت وهرنگ جوان با ۱۹ امتیاز در رده سوم قرار دارد.

,

در این هفته تیم فوتبال پاس بندرلنگه استراحت دارد.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه