امام جمعه شهرستان اهر:

نیاز نوعروسان اهری به کمک خیرین برای تامین جهیزیه

نیاز نوعروسان اهری به کمک خیرین برای تامین جهیزیه
امام جمعه شهرستان اهر گفت: در دین مبین اسلام محبوب‌ترین بنا و بهترین اقدام ازدواج و مساعدت مالی در زمینه ازدواج ذکر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا آیت اله جواد حاجی زاده امام جمعه شهرستان اهر در گفتگو با خبرنگار اهروصال با تبریک اعیاد شعبانیه و تسلیت ضمن تاکید بر اهمیت امر ازدواج در جامعه و اثرات اجتماعی آن اظهار داشت: برای ساماندهی کمک به امر تهیه جهیزیه در شهرستان اهر و شفاف سازی امور و تاکیدی که در اسلام به این سنت حسنه شده است ستاد تسهیل ازدواج و جهیزیه شهرستان اهر از چند سال پیش تشکیل گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال ,

امام جمعه اهر ترویج سنت حسنه ازدواج در جامعه، پرهیز از ریخت و پاش غیرضروری و کمک به تأمین جهیزیه نوعروسان بی‌بضاعت را ضروری برشمرد و گفت: در دین مبین اسلام محبوب‌ترین بنا و بهترین اقدام ازدواج و مساعدت مالی در زمینه ازدواج ذکر شده است.

,

وی افزود: مسئله اشتغال و ازدواج همواره دغدغه مسئولان کشوری و منطقه ای بوده و همواره بر این نیاز تاکید شده است ستاد تسهیل ازدواج و جهیزیه شهرستان که با مشارکت خیرین عزیز (خواهران و برادران) و مسئولان شهرستان تشکیل شده در این راستا قدمهای خوبی برداشته و تلاش خود را ادامه می دهد.

,

حاجی زاده ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان کمیته امداد و خیرین شهرستان گفت: خوشبختانه تهیه جهیزیه در شهرستان اهر روند رو به رشد خوبی داشته است به طوریکه فقط با کمک این ستاد و خیرین این ستاد موفق به تهیه بیش از 120مورد جهیزیه در سه سال گذشته شده است. امسال نیز تعداد ۷۲ سری جهیزیه به یمن ۷۲ شهید کربلا از طریق کمکهای مردمی شهرستان و با مساعدت کمیته امداد امام خمینی (ره)، هیئت رزمندگان اسلام و بسیج خواهران تهیه گردیده است.

,


وی در پایان ابراز داشت: در شهرستان اهر ۳۰۰ خانوار نیز برای تأمین جهیزیه ثبت نام کرده اند که امیدواریم شاهد کمک های نقدی و غیر نقدی خیرین و مسئولان در این امر خداپسندانه باشیم.

,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه