نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس:
اقدامات خوبی در جهت اسکان مردم زلزله زده ورزقان صورت گرفته است
نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی گفت: اکثر مردم زلزله زده منطقه ورزقان اسکان داده شده اند؛ البته باید در نظر بگیرم که سطح زلزله دیده نیز بسیار گسترده بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ الهوردی دهقانی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز با رد ادعای استاندار آذربایجان شرقی مبنی بر اسکان زلزله زدگان روستاهای ورزگان در کانکس ها گفت: در خصوص بازسازی مناطق زلزله زده اقدامات خوبی صورت گرفته است و تنها حداکثر در 10 روستای زلزله زده شرایط نامناسبی است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا؛ , اروم نیوز,وی تصریح کرد: البته به محض تامین اعتبار اقدامات لازم در این خصوص صورت می گیرد.
,وی ادامه داد: در برخی از مناطق نیز به دلیل کمبود برخی از امکانات رفاهی، مردم ساکن در این مناطق فعلا در نقاط دیگری متمرکز شده اند.
,دهقانی افزود: نسبتا هزینه های زیادی برای ساخت و ساز مناطق حادثه دیده خرج شده است، البته باید در نظر بگیرم که سطح زلزله دیده نیز بسیار گسترده بود.
,وی همکاری اکثر ارگان ها و نهاد های دولتی و نظامی در خصوص بازسازی این مناطق را یادآور شد.
,نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، نهادی بود که در بازسازی این مناطق نقش زیادی داشت.
,وی ادامه داد: فعلا منتظریم که دولت جدید اعتباری برای اتمام بازسازی این مناطق در نظر بگیرد؛ البته کاستی ها و کمبودهای این مناطق را به معاونت نظارت و برنامه ریزی راهبردی ریاست جمهوری اطلاع داده ایم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه