تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام؛

شهدای گمنام در آغوش گرم شهر امام حسن تشییع می شوند

شهدای گمنام در آغوش گرم شهر امام حسن تشییع می شوند
تشییع پیکر این شهدای گمنام که با مراسم عزاداری و سوگواری شهادت امام موسی کاظم (ع) همراه شده بود، رنگ ماتم و عزا به شهر بندری امام حسن داد و مراسم خاکسپاری این شهدا با عظمت خاصی بویژه با حضور جوانان و نوجوانان در این شهر برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گناوه پرس؛ پیکرهای مطهر 2 شهید گمنام 8 سال دفاع مقدس، طی یک مراسم باشکوه و بی‌نظیر در شهر امام حسن از توابع شهرستان دیلم تشییع و به خاک سپرده شد.     

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گناوه پرس,

مراسم تشییع پیکرهای شهدای گمنام درشهر امام حسن با حضور گسترده قشرهای مختلف مردم و مسوولان از محل گلزار شهدا این شهر تا بوستان سینیز انجام و در این محل به خاک سپرده شدند.

, مراسم تشییع پیکرهای شهدای گمنام درشهر امام حسن با حضور گسترده قشرهای مختلف مردم و مسوولان از محل گلزار شهدا این شهر تا بوستان سینیز انجام و در این محل به خاک سپرده شدند.,

یکی از شرکت کنندگان در مراسم تشییع در گفتگو با خبرنگار گناوه پرس گفت : شهادت جلوه ای روشن و عریان از دین اسلام و قرآن بوده و به دلیل ارزش و منزلت آن، این قرب الهی و نعمت بی پایان تنها نصیب بندگان برگزیده و خالص می شود که ما از آن بی بهره ماندیم.

, یکی از شرکت کنندگان در مراسم تشییع در گفتگو با خبرنگار گناوه پرس گفت : شهادت جلوه ای روشن و عریان از دین اسلام و قرآن بوده و به دلیل ارزش و منزلت آن، این قرب الهی و نعمت بی پایان تنها نصیب بندگان برگزیده و خالص می شود که ما از آن بی بهره ماندیم.,

 جوانان شرکت کننده در این مراسم  تداوم، رشد و پویایی انقلاب و کشور را مرهون و مدیون شهدا دانستند عنوان کردند : اگر شهدا و ایثارگریهای رزمندگان نبود، امروز انقلابی که با خون آنها پایه گذاری شده به ثمر نمی نشست.

,  جوانان شرکت کننده در این مراسم  تداوم، رشد و پویایی انقلاب و کشور را مرهون و مدیون شهدا دانستند عنوان کردند : اگر شهدا و ایثارگریهای رزمندگان نبود، امروز انقلابی که با خون آنها پایه گذاری شده به ثمر نمی نشست.,

, , ,

مراسم وداع با این شهدای والامقام چهارشنبه شب در گلزار شهدای شهر امام حسن برگزار شد.

, مراسم وداع با این شهدای والامقام چهارشنبه شب در گلزار شهدای شهر امام حسن برگزار شد.,

این دو شهید گمنام خاکسپاری شده در شهرامام حسن در زمان شهادت یکی 19 ساله بود که در عملیات جزیره مجنون درسوم اسفند 62 و شهید دیگر در سن 20 سالگی در تک دشمن در منطقه زبیدات عراق در21 تیر سال 67 به شهادت رسیده اند.

, این دو شهید گمنام خاکسپاری شده در شهرامام حسن در زمان شهادت یکی 19 ساله بود که در عملیات جزیره مجنون درسوم اسفند 62 و شهید دیگر در سن 20 سالگی در تک دشمن در منطقه زبیدات عراق در21 تیر سال 67 به شهادت رسیده اند.,

گفتنی است شام غریبان شهدا امشب برگزار می شود.

, گفتنی است شام غریبان شهدا امشب برگزار می شود.,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه