دولت تدبیر سعی بر حل مشکلات اقتصادی از طریق روابط خارجی دارد

دولت تدبیر سعی بر حل مشکلات اقتصادی از طریق روابط خارجی دارد
کارشناس مسائل سیاسی تنها راه برون رفت از مشکلات فعلی کشور را تکیه بر اقتصاد مقاومتی و استفاده زا ظرفیت مردم دانست و گفت:دید دولت اینگونه است که در صورت توافق تمام مشکلات حل خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از مرآت مرتضی عموزاده کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار مرآت با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید سعی بر حل مشکلات اقتصادی کشور از طریق روابط خارجی دارد، گفت: روحانی از روزی که کاندیدای ریاست جمهوری شد اعلام کرد، ما می خواهیم مشکلات اقتصادی را با روابط خارجی حل کنیم و مشخصا گفت ما باید کدخدا را ببینیم و مشکلات را از این طریق حل کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت, خبرنگار مرآت,

وی با اشاره به  سخنان چند روز قبل رئیس جمهور که  گفت،  اگر توافق حل شود مساله محیط زیست، خاک، آب و اشتغال همه حل می شود، ییان کرد: دید دولت اینگونه است که در صورت توافق تمام مشکلات حل خواهد شد، در صورتیکه برای ما چنین چیزی  ثابت نشده است.

, وی با اشاره به  سخنان چند روز قبل رئیس جمهور که  گفت،  اگر توافق حل شود مساله محیط زیست، خاک، آب و اشتغال همه حل می شود، ییان کرد: دید دولت اینگونه است که در صورت توافق تمام مشکلات حل خواهد شد، در صورتیکه برای ما چنین چیزی  ثابت نشده است.,

این کارشناس مسائل سیاسی به سخنان چند روزقبل رئیس جمهور که گفته بود کسانی که باعث تحریم شده اند مجرم هستند،تصریح کرد::اکنون نیز  ادبیات رئیس جمهور همین گونه است،گاهی تصور می شود طرف مقابل ما افرادی صحیح و سالم هستندو دشمنی با ما ندارند و چون ما اشتباه کردیم این اتفاق افتاده است.

, این کارشناس مسائل سیاسی به سخنان چند روزقبل رئیس جمهور که گفته بود کسانی که باعث تحریم شده اند مجرم هستند،تصریح کرد::اکنون نیز  ادبیات رئیس جمهور همین گونه است،گاهی تصور می شود طرف مقابل ما افرادی صحیح و سالم هستندو دشمنی با ما ندارند و چون ما اشتباه کردیم این اتفاق افتاده است.,

وی با تاکید بر جدی گرفتن سخن رهبری در خصوص عدم اعتماد به دشمن، بیان کرد: آمریکا هیچ گاه دست از دشمنی با ما بر نمی دارد، امروز دست آمریکا در منطقه به خون مسلمانان آلوده است و در حیات سیاسی آمریکا حتی زمان پهلوی نیز  هیچ سودی از آمریکا به ایران نرسیده است.

,

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به کارشکنی طرف مذاکره کننده بعد از بیانیه لوزان ، تصریح کرد: طرف مذاکره کننده در 4 دور مذاکره بعد از بیانیه لوزان با طرح مطالبات جدید  نشان داده که قابل اعتماد نیست.

,

عموزاده  کاهش تعداد سانتیفوژهای فردو، نظارت کنگره آمریکا بر توافق و قائل شدن حق لغو توافق برای کنگره آمریکا را از جمله کارشکنی های طرف مذاکره کننده بعد از توافق عنوان و بیان کرد:آمریکا کشوری است که اسلام را دین تروریسم و پیامبرمان را پیامبر تروریسم می داند و هویت ملی ما را هویت شر می داند ما چگونه می توانیم به آنها اعتماد کنیم.

,

وی تنها راه برون رفت از مشکلات فعلی را تکیه بر قدرت مردم و اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: مسلما ما اگر بخواهیم مشکلات اقتصادی مان را پشت سر بگذاریم باید با تکیه بر اقتصادمقاومتی حرکت کنیم و ظرفیت های داخلیمان را فعال کنیم و از ظرفیت ملتمان استفاده کنیم.

, وی تنها راه برون رفت از مشکلات فعلی را تکیه بر قدرت مردم و اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: مسلما ما اگر بخواهیم مشکلات اقتصادی مان را پشت سر بگذاریم باید با تکیه بر اقتصادمقاومتی حرکت کنیم و ظرفیت های داخلیمان را فعال کنیم و از ظرفیت ملتمان استفاده کنیم.,

این کارشناس سیاسی وجود مافیا در ورود برخی کالاها و اختصاص وام های بانکی به افراد خاص را از جمله موانع اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: هیچ کس نه رهبر و نه نظام جمهوری اسلامی معتقد به ترک مذاکره نیست زیرا بعد از وین در دنیا این  تصور  جا افتاده که هرکس میز مذاکره را ترک کند مقصر است.

,

وی گفت: ما هرگز نمی گوییم میز مذاکره را ترک کنیم اما خطوط قرمز باید رعایت شود و جلوی زیاده خواهی غرب گرفته شود،اگر تیم مذاکره کننده به این مولفه ها توجه داشته باشد حتما می توانیم هم مذاکره را ادامه بدهیم و هم عزت خودمان را حفظ کنیم.

, وی گفت: ما هرگز نمی گوییم میز مذاکره را ترک کنیم اما خطوط قرمز باید رعایت شود و جلوی زیاده خواهی غرب گرفته شود،اگر تیم مذاکره کننده به این مولفه ها توجه داشته باشد حتما می توانیم هم مذاکره را ادامه بدهیم و هم عزت خودمان را حفظ کنیم.,

این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر حفظ وحدت بین دولت و ملت، خاطر نشان کرد: همه باید از دولت حمایت کنیم و مواظب باشیم موضع گیری ما بر سر ادامه مذاکره و رسیدن به توافق باعث ایجاد فاصله بین دولت و ملت بشود.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه