در اطلاعیه‌ای صادر شد؛

سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی ممنوع

سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی ممنوع
حفاظت محیط زیست شهرستان پارس آباد در مورد خودداری از سوزاندن بقایای کاه و کلش بعد از برداشت محصول اطلاعیه داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،در این اطلاعیه آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,

با توجه به اثرات بسیار نامطلوب سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی روی خاک زراعی که موجب از بین رفتن مواد ارزشمند خاک سطح الارض و افزایش مواد معدنی و به عبارتی شوری خاک زراعی می گردد و علاوه بر آن موجب آلودگی آب و هوا و محیط زیست شده و سلامت ساکنان منطقه را به شدت به مخاطره می اندازد  بطوریکه بعد از مدتی مزرعه مورد نظر غیرقابل کشت خواهد شد و با عنایت براینکه خاک مقدس است و انسان از خاک آفریده شده است و بوسیله خاک از نعمت های خدادادی بهره مند می شود و نهایتاً خاک که آرامگاه او بعد از مرگ است اگر با آتش سوزانده شود، این عمل نوعی ناشکری به نعمت های خداوند است.

,

لذا به اطلاع کشاورزان فهیم و زحمتکش منطقه می رساند پس از برداشت محصول ، کاه و کلش بریده شده را از مزرعه خارج و بقایای برجا مانده و بریده نشده را با استفاده از ساقه خرد کن ، خرد کرده و با شخم مناسب به زیر خاک برگردانند. و از هر گونه آتش زدن و سوزاندن بقایا ( کاه و کلش ) بعد از برداشت محصول جداً خودداری نمایند ، در غیر اینصورت با توجه به صراحت منع قانونی این گونه موارد ، اداره حفاظت محیط زیست  ، حسب وظیفه قانونی خود در قبال حفظ سلامت جامعه و محیط زیست ، ناچار به برخورد قانونی و معرفی متخلفین به مراجع قضایی می باشد.

,

بدینوسیله از عموم زارعین محترم دعوت بعمل می آید ضمن رعایت موضوع ، در صورت مشاهده هر گونه آتش زدن بقایای محصول زراعی مراتب را به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پارس آباد با شماره تلفن تماس۳۲۷۲۱۱۴۱ اطلاع دهند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه