logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

حمله مسلحانه به پمپ‌بنزینی در کرمان

حمله مسلحانه به پمپ‌بنزینی در کرمان
جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: دو سارق مسلح که پس از سرقت یک دستگاه خودرو وارد پمپ بنزین شده و ضمن سرقت، با ایجاد رعب و وحشت از محل متواری شده بودند در عملیات ضربتی پلیس آگاهی کرمان دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، سرهنگ "عبدالرضا ناظری" با بیان این خبر اظهار کرد: یک راننده ترانزیت محور «ایران - عراق» که 36 سال سن دارد، به همراه یک جوان 22 ساله دستگیر شدگان این عملیات بودند که متهم ردیف اول بارها با جرایم مرتبط با مشروبات الکلی دستگیر شده، و متهم دوم نیز سابقه کیفری نداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: متهمان در ابتدا با تهدید اسلحه و استفاده از اسپری فلفل راننده یک دستگاه سمند را مجبور به ترک خودرو کرده، سپس با خودرو سرقتی به سمت پمپ بنزین حرکت می کنند.

جانشین انتظامی استان کرمان اظهار کرد: در این سرقت، راننده خودرو که یک خانم بود هنگام توقف جلوی منزل، در حالی که فرزند خردسالش داخل ماشین بود برای باز کردن در پارکینگ خودروی خود را در حالت روشن ترک کرده که این وضعیت فرصتی را برای سارقان مهیا کرد و این دو سارق با چهره‌ای پوشانده اقدام به سرقت کردند.

وی ادامه داد: این سارقان که به اسلحه شکاری مسلح بودند با ورود به یکی از به پمپ بنزین ضمن سرقت 10 میلیون ریال پول نقد، با دو نفر از کارکنان جایگاه سوخت درگیر شدند و آنان را مجروح کردند.

ناظری انگیزه متهمان را زورگیری عنوان و اظهار کرد: با بکارگیری اقدامات فنی و اطلاعاتی یکی از متهمان در سیرجان شناسایی و پس از تعقیب فرد سیرجانی و دستگیری وی، همدستش نیز در کرمان شناسایی و دستگیر شد.

 جانشین انتظامی استان کرمان خاطرنشان کرد: متهمان در تحقیقات پلیسی به جرم خود اعتراف کردند سپس به دادسرا اعزام شدند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه