فرمانده نیروی انتظامی شبستر خبر داد؛

دستگیری 50 توزیع کننده مواد مخدر در شبستر

دستگیری 50 توزیع کننده مواد مخدر در شبستر
فرمانده انتظامی شهرستان شبستر از اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده و دستگیری بیش از 50 نفر توزیع کننده و فروشنده و معتاد پرخطر در یک ماه گذشته و کشف نزدیک به 3 کیلوگرم انواع موادمخدر صنعتی و سنتی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شبسترنیوز   فریدون حیدری با اعلام این خبر گفت: به منظور افزایش سطح ارتقاء امنیت اجتماعی و برخورد با توزیع‌کنندگان و معتادان تابلو و خطرناک، ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر این فرماندهی طرح ارتقاء امنیت اجتماعی را در سطح محلات و نقاط آلوده و جرم خیز شهرستان به مرحله اجرا درآوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبسترنیوز  , شبسترنیوز ,

وی اظهار کرد: ماموران با انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی موفق شدند، ضمن شناسایی نقاط آلوده و جرم خیز در شهرستان، 50 نفر از سوداگران مرگ و معتادان تابلو را شناسایی و دستگیر و 2 کیلو و 527 گرم انواع مواد مخدر از آنها کشف کنند.

,

این مقام انتظامی در ادامه افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده و معتادان تابلو و خطرناک جهت بازپروری تحویل کمپ های اعتیاد شدند.

,

فرمانده انتظامی شهرستان شبستر در پایان با قدردانی از تعامل و مشارکت مردمی با پلیس در راستای برخورد با متخلفان از عموم شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک بویژه در زمینه تولید و توزیع انواع مواد مخدر، مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اعلام کنند.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه