رئیس تبلیغات اسلامی بابلسر:
در کنار مسجد خانه عالم احداث شود
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بابلسر گفت: در کنار هر مسجد باید خانه عالم احداث شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مشهدسر؛ حجتالاسلام سیدعلیمحمد هاشمی در دیدار با مسیب میررمضانی بخشدار مرکزی بابلسر اظهار داشت: در کنار هر مسجد باید خانه عالم احداث شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,وی افزود: وجود خانه عالم و حضور روحانی در جوار مساجد، موجب ارتقای سطح بهرهوری کار فرهنگی روحانیون در منطقه خواهد شد.
,رئیس اداره تبلیغات اسلامی بابلسر با بیان اینکه هزینه کردن برای ساخت خانه عالم، هزینه برای سلامت دین و اخلاق جامعه است، گفت: تکمیل و اجرای بناهای در دست کار و اتمام آنها یکی از سیاستهای سازمان تبلیغات است.
,هاشمی در پایان با اشاره به نزدیکی حلول ماه رمضان، تأکید کرد: طی جلسهای با بخشداران و دهیاران شهرهای بابلسر، بهنمیر و هادیشهر ضمن انجام تکلیف در دهه کرامت و نکوداشت مساجد، هیئت امنای محلات را آماده پذیرایی از مهمانان ضیافتالله نماییم.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه