رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک مطرح کرد؛
هدیه آلودگی به مردم،افزایش سرطان ریه در استان مرکزی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در بین سرطان های شایعه در کشور سرطان ریه در استان مرکزی نسبت به سایر سرطان ها از یک روند افزایشی بالاتری نسبت به سایر سرطان ها در استان برخوردار است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا "حسن طاهر احمدی" رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با خبرنگار دیار آفتاب، گفت: هر چند تاکنون تحقیقی در خصوص دلایل بروز سرطان در استان انجام نشده اما این موضوع از دغدغه های دانشگاه علوم پزشکی اراک است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,,
طاهر احمدی با اشاره به اینکه آلودگی هوا و آب به ترتیب در بروز سرطان ریه و دستگاه گوارش نقش بسیار موثری دارند اظهار کرد: با وجود داشتن این دو مشکل در استان نمی توان از کنار مباحث آلودگی و ریز گردها که دامن گیر کلانشهر اراک است به سادگی گذشت که تاکنون نیز منجر به ایجاد مشکلات زیادی شده است.
,,
وی افزود: البته تغییر شیوه زندگی مردم از سنتی به صنعتی، وجود آلاینده های صنعتی، کم تحرکی، چاقی، مصرف سیگار و قلیان از جمله مواردی است که شیوع سرطان در این استان را افزایش داده است.
,,
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سایر سرطان ها نیز در استان همانند کشور درصدها مختلفی را به خود اختصاص داده اما روند روبه رشد سرطان ریه باید جدی گرفته شد و با اتخاذ تصمیمات کارشناسی و فوری در صدد کاهش آن برآمد.
,,
وی با تاکید بر نقش پیشگیری در بروز سرطان خاطر بیان کرد: درمان سرطان بسیار پرهزینه، سخت و طولانی مدت است اما پیشگیری هزینه کمتری دارد.
,,
طاهر احمدی گفت:در بررسی هایی که اخیرا بر روی علل مرگ و میر کودکان زیر پنج سال صورت گرفت یکی از عوامل اصلی آن مشکلات و بیماری های تنفسی بوده که این موضوع ناشی از ناهنجاری های مادر زادی است.
,,
وی خاطرنشان کرد: بین آلودگی هوا و ناهنجاری های مادرزادی که منجر به فوت و معلولیت دائم عمر کودکان می شود ارتباط معنا داری وجود دارد.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه