گوینده ورزشگاه یادگار امام تبریز
فقط از گویندگی محروم شدهام / محرومیتم ارتباطی به هیات فوتبال ندارد
محمدرضا تقیون گوینده ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز محرومیت خود را فقط در مورد گویندگی ورزشگاه دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، پس از اعلام نتیجه تحقیق و تفحص فدراسیون فوتبال در خصوص حواشی و اتفاقات دیدار پرحاشیه تیمهای تراکتورسازی و نفت تهران و محرومیت گوینده ورزشگاه، این شائبه بوجود آمد که گوینده ورزشگاه که مسئولیت روابط عمومی و امور بین الملل هیات فوتبال را نیز بر عهده دارد، دقیقا از چه چیزی محروم شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,به همین منظور خبرنگار ورزشی آناج در تماسی تلفنی با گوینده ورزشگاه نوع محرومیت را از وی جویا شد که "محمد رضا تقیون" در این خصوص گفت: من فقط از گویندگی در ورزشگاه یادگار امام محروم شدم و هیچ ارتباطی به هیات فوتبال ندارد که از طریق هیات فوتبال پیگیری خواهیم کرد.
, آناج,وی ادامه داد: همانطور که در بیانیه فدراسیون آمده، محرومیت من تا اطلاع ثانوی است و مشخص نیست تا چه مدت محروم خواهم بود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه