۳۹۶ تن آرد به شهرستان فیروزکوه اختصاص یافت

۳۹۶ تن آرد به شهرستان فیروزکوه اختصاص یافت
رییس اتحادیه خبازان و نانوایان شهرستان فیروزکوه گفت: با سهمیه ۳۹۶ تنی آرد اختصاص یافته به شهرستان، مشکلی در تامین نیاز نان شهروندان وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، علی نیک پناه رییس اتحادیه خبازان و نانوایان شهرستان فیروزکوه در جلسه کمیته آرد و نان شهرستان فیروزکوه در محل فرمانداری شهرستان اظهار داشت: با سهمیه ۳۹۶ تنی اختصاص یافته فعلی آرد به شهرستان، نانوایی های شهری و روستایی کسری آرد ندارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز, .,

وی گفت: با این وجود افزایش سهمیه تابستانی آرد به دلیل مواجهه با سیل گردشگرانی که فیروزکوه را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب می کنند و همچنین حضور فیروزکوهی های مقیم در سایر شهرستان ها در منطقه در فصل گرما ضروری است.

, .,

نیک پناه همچنین خواستار تخصیص سهمیه آرد به روستاهای فاقد نانوایی با هماهنگی بخشداری های مرکزی و ارجمند شد.

, .,

۳۰ واحد نانوایی در سطح شهرستان فیروزکوه فعال است.

, .,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه