مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان تاکید کرد
عمومی کردن فرهنگ منابع طبیعی در جامعه
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان بر ضرورت عمومی کردن فرهنگ منابع طبیعی در جامعه تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا بهمن اسکندری در گفت و گو با خبرنگار موج رسا با تاکید بر اینکه اگر نتوانیم در موضوع فرهنگ سازی موفق شویم، با ناهنجاریهای اجتماعی مواجه می شویم، اظهار کرد: باید به بطن جامعه القا کنیم که حفظ محیط زیست و منابع طبیعی یک امر حیاتی است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , موج رسا,وی با بیان اینکه دوری از این امر موجب نتایج ناگواری از جمله فرسایش خاک و از بین رفتن پوشش گیاهی می شود، افزود: این امر موجب برداشت بی رویه آب از سفره های آب زیرزمینی و شخم زدن در شیبهای بالا و در امتداد شیب و سایر مقوله ها را در پی دارد.
,این مسئول با تاکید بر نظرسنجی و گزینش مخاطبان برای سود بردن از نتایج آنها گفت: بدون شک تفکیک مخاطبان می تواند ما را در رسیدن به اهداف آگاه سازی یاری کند.
,وی لازمه این امر را آماده سازی ابزارهای اطلاع رسانی عنوان کرد و افزود: تشکیل کارگروههای تخصصی اطلاع رسانی و ترویج را مهم است.
,اسکندری با اشاره به تجربه های موفق تبلیغی از طریق صدا وسیما در خصوص مصرف بی رویه برق و مسائل مربوط به شرکت گاز می توان از روشهای فوق استفاده کرد ولی باید توجه داشته باشیم تبلیغات مربوط شرکت های یاد شده به دلیل گره خوردن با اقتصاد و سلامت مردم موفق بوده ، باید در حوزه منابع طبیعی هم اهمیت حفاظت از عرصه های ملی را با سلامت جامعه و اقتصاد مردم هم گره بزنیم تا اهمیت حفاظت برای مردم و مخاطبین امکان پذیرش وجود داشته باشد .
,وی همچنین برای عمومی کردن فرهنگ منابع طبیعی یاد آور شد باید تخریب منابع طبیعی به عنوان یک ناهنجاری اجتماعی و اهمیت حفاظت از منابع طبیعی و توسعه آن را به عنوان یک هنجار اجتماعی به جامعه القاء کرد .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه