پایان دوران ریاست نکوگل؛

رقابت 5 کاندیدا برای تصاحب صندلی ریاست ژیمناستیک اصفهان

رقابت 5 کاندیدا برای تصاحب صندلی ریاست ژیمناستیک اصفهان
مجمع انتخاباتی هیات ژیمناستیک استان اصفهان فردا یکشنبه با رقابت پنج کاندیدا برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میدان نیوز، هیات ژیمناستیک استان اصفهان که از اردیبهشت امسال با پایان یافتن دوران چهار ساله ریاست اصغر نکوگل در انتظار برگزاری مجمع و انتخاب رئیس به سر می‌برد، فردا مسئول جدید خود را خواهد شناخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میدان نیوز,

مجمع انتخاباتی هیات ژیمناستیک استان اصفهان فردا یکشنبه بیست و چهارم خرداد با حضور جعفر درویش‌زاده رئیس فدراسیون ژیمناستیک در سرای ورزشکاران استان برگزار می‌شود.

,

برای شرکت در این انتخابات پنج کاندیدا ثبت نام کرده‌اند که نام اصغر نکوگل رئیس چهار سال گذشته این هیات دیده نمی‌شود.

,

محمدرضا اعتمادی، غلامرضا کریمیان، سجاد نکوئی، علی نکوئی و مهدی معیاری 5 کاندیدای این انتخابات هستند که برای رسیدن به صندلی ریاست هیات ژیمناستیک به رقابت خواهند پرداخت.

,

در آخرین ماه های مدیرکلی رشید خدابخش، اصغر نکوگل جانشین محمد اقبالی از ریاست هیات ژیمناستیک استان اصفهان کنار گذاشته شد تا در مجمع انتخاباتی این هیات که اردیبهشت ماه 90 برگزار شد اصغر نکوگل رای مثبت اعضای مجمع را کسب کرده و برای یک دوره ریاست این هیات را برعهده بگیرد.

,

به نظر می‌رسد در این مجمع انتخاباتی رقابت اصلی بین مهدی معیاری رئیس هیات ژیمناستیک شهرستان اصفهان و علی نکویی دبیر سابق این هیات باشد. معیاری از منتقدان جدی عملکرد نکوگل در دوران چهار ساله ریاست او در هیات ژیمناستیک استان اصفهان است. اما در مقابل نکویی که در دوره مدیریتی اخیر دبیری هیات را برعهده داشته است به نظر می‌رسد سیاست نکوگل در هیات ژیمناستیک را ادامه خواهد داد.

,

ژیمناستیک اصفهان به جز در بخش آکروژیم عملکرد چندان چشمگیری نداشته و به نظر می‌رسد مدیریت جدید این هیات می‌بایست برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای خارج شدن ژیمناستیک اصفهان از رکود را اجرا کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه