فرماندار رشتخوار؛

خردادماه آخرین مهلت برای بستن پرونده اشتغال سال 93 رشتخوار

خردادماه آخرین مهلت برای بستن پرونده اشتغال سال 93 رشتخوار
فرماندار رشتخوار پایان خرداد ماه را آخرین مهلت برای بستن کامل پرونده اشتغال سال 93 شهرستان تعیین کرد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از چهل ماه نیوز خالقداد عرب با اشاره به تحریم های ظالمانه و جنگ اقتصادی استکبار علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: مردم از مسئولان نظام انتظار دارند همانند هشت سال دفاع مقدس همه پشت سر ولایت در این نبرد که به مراتب سخت تر از نبرد نظامی است، برای تحقق اقتصاد مقاومتی به عنوان نقشه راه برون رفت از مشکلات جامعه حرکتی جهادگونه انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,
 
,
 
,
 نماینده عالی دولت در شهرستان رشتخوار گفت: عزم کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان باید معطوف به ایجاد اشتغال پایدار باشد نه فقط برگزاری جلسات، اشتغال موضوعی نیست که نسبت به آن نگاه رفع تکلیفی داشت.
,
 
,
 
,
 وی افزود: با توجه به اختلاف میزان تسهیلات اعطایی بانکها و ثبت سامانه رصد، پایان خرداد ماه را برای بستن پرونده اشتغال سال 93 شهرستان تعیین کرد و بر شناسایی و رفع مشکلات موجود در حوزه بانکها در مسئله اشتغال تاکید کرد.
,
 
,
 
,
کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان به ریاست فرماندار و با هدف بررسی وضعیت اشتغال سال 93 و پیگیری مسائل و موضوعات حوزه اشتغال و سرمایه گذاری سال 94 برگزار شده بود
,
 
,
 
,
انتهای پیام/گ
,
 
,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه