نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس :

انبه و یاسمین نماد طبیعت در میناب است

انبه و یاسمین نماد طبیعت در میناب است
نماینده مردم میناب،رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی گفت : جشنواره انبه و یاسمین گل با محور بررسی بحران آب در میناب برگزار شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، هاشمی نماینده مردم میناب،رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده با اشاره به خشکسالی و کمبود آب در شرق استان گفت:برداشت بی رویه از سد میناب و افت ذخیره آبی باعث شده که بسیاری از درختان نخل و انبه های چندساله دشت میناب خشک شوند و تعداد بسیاری از درختان نیز در خطر نابودی قرار بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هاشمی نماینده مردم میناب،رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار,  فرهنگ کده , با اشاره به خشکسالی و کمبود آب در شرق استان گفت:برداشت بی رویه از سد میناب و افت ذخیره آبی باعث شده که بسیاری از درختان نخل و انبه های چندساله دشت میناب خشک شوند و تعداد بسیاری از درختان نیز در خطر نابودی قرار بگیرند.,

 

,

وی با بیان اینکه درآمد مردم از راه باغداری و کشاورزی است،اظهار  کرد : برداشت بی رویه آب باعث فرو رفتن، سستی و ناپایداری زمین شده است که برای محیط زیست، منابع طبیعی و حیات انسانها و جانداران منطقه را تهدید می کند .

,

 

,

هاشمی  با اشاره به اینکه کمبود آب در منطقه در شرایط بحرانی است، تاکید کرد: باغ ها و منابع طبیعی شهرستان را که حاصل تلاش نیاکان و گذشتگان است در اثر بی آبی در حال نابودی است.

,

 

,

وی از دیگر اهداف جشنواره انبه و یاسمین گل معرفی توانمندی های شهرستان میناب وارزش گذاری برای نیروی انسانی عنوان کردواظهار کرد: دراین جشنواره تلاش داریم توانمندیهای دومین شهرستان هرمزگان را در 4 محور اصلی توسعه شرح نماییم ، معرفی امکانات میناب از نظر اجتماعی ،فرهنگی ، اقتصادی و انسانی چرا که میناب نیروهای تحصیلکرده و فرهیخته زیادی در زمینه های متعدد دارد وبرای بحث توسعه بی نیاز از ورود نیروی انسانی از جاهای دیگر می باشد.

,

هاشمی همچنین انبه و یاسمین گل را نماد طبیعت در میناب دانست و عنوان داشت: ابعاد اقتصادی انبه به عنوان میوه ای ارزشمند از محورهای جشنواره است.

,

 

,

نماینده مردم میناب،رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس تصریح کرد: اب ، خاک و هوای میناب مستعدبوده و به نوعی زیر بنای توسعه اقتصادی می باشد و ما دراین شهرستان نیروهای فوق تخصص و متخصص زیادی داریم که می توانیم جهت توسعه میناب از آنها بهره ببریم.

,


هاشمی  رصد علمی چالش های پیش روی باغات انبه،مشکلات کشاورزان، ترویج و الگو سازی در زمینه توسعه فرهنگ استفاده از میوه های سالم، رونق بخشیدن به صنعت گردشگری و توریسم و انبه میناب و سایر محصولات کشاورزی آن به بازار جهانی از اهداف جشنواره برشمرد و اظهار داشت: از آنجایی که محور اصلی جشنواره بررسی بحران آب است.

,
,


وی  افزود : شناساندن انبه میناب و انعکاس قابلیت‌های کشاوری و باغداری میناب در کشور و تجلیل از نخبگان ،بزرگان ،افراد نامی این شهرستان ، ارتباط وتعامل بیشترو نزدیکتر با نیروهای فرهیخته مینابی از دیگر برنامه های این جشنواره بود .

,
,

 

,

هاشمی با بیان اینکه  انبه میناب یکی از افتخارات این شهر و استان است افزود: باید انبه میناب را به گونه ای تولید کنیم که مورد پسند باشد و میناب را به عنوان یک تولیدکننده مهم در کشور معرفی کنیم که برگزاری این جشنواره‌ها نیز گامی است در این راه.

,
 
,
انتهای پیام/ر
,
 
, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه