امام جمعه کیش:

مذاکره باید منطقی و اصولی و با اصل رعایت حقوق ملت ایران باشد

مذاکره باید منطقی و اصولی و با اصل رعایت حقوق ملت ایران باشد
حجت الاسلام علیدادی امام جمعه کیش، با بیان اینکه خطوط اصلی مذاکره را رهبر معظم انقلاب مشخص کرده اند گفت: هدف اصلی از حضور دولتمردان ما پای میز مذاکره احیای حقوق ملت ایران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیش پرس،حجت الاسلام علیدادی با اشاره به اینکه مذاکره ای که در آن حق و حقوق ملت ایران نادیده گرفته شود قطعا به نفع ما نیست تاکید کرد: نظام اسلامی تن به چنین مذاکره و توافقی نخواهد داد.


وی افزود: ما حرف خود را می زنیم اگر در مذاکرات طرف مقابل حقوق ما را به رسمیت بشناسد ما همچنان آماده مذاکره هستیم در غیر اینصورت مذاکرات از نظر مسئولان ما مردود خواهد بود.


امام جمعه کیش با تاکید بر اینکه تحریم ها نمی تواند ملت ایران را به پذیرش توافقات غیر اصولی وادار کند افزود: هر وقت فشار تحریم ها بر ملت ما افزایش یافته منجر به شکوفایی ظرفیت ها و استعدادها در ملت ایران شده است.


وی حضور در عرصه های بین المللی را نیاز تمامی کشورها خواند و اظهار کرد: درست است که ما نیاز به تعامل اقتصادی در صحنه بین المللی داریم که تحریم ها مانعی در مقابل این خواسته هستند اما ما کشوری هستیم با آرمان های هدفمند و برای هدفی که برگزیده ایم آماده ایم تا هزینه های لازم را بپردازیم.


خطیب جمعه کیش تصریح کرد: مشکلاتی که از تحریم ها حاصل می شود هزینه ای است که ما بابت ایستادگی در مقابل استکبار  و حفظ عزت و استقلال باید بپردازیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ر

,
 
, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه