به نام جوان، به کام دولت

جشن روز جوان در ساری رنگ‌ و بوی سیاسی گرفت!

جشن روز جوان در ساری رنگ‌ و بوی سیاسی گرفت!
فرماندار ساری اشراف کامل دارد که در مراسم جشن بزرگ جوانان مقرر شد تا از 50 نخبه جوان تجلیل شود آیا تلفیق این جشن با جشن سیاسی 24 خرداد هم‌خوانی دارد یا قرار است جشن بزرگ جوان تغییر رویه دهد؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از خبرنگار بلاغ، جشن روز جوان که قرار بود روز 20 خرداد در شهرستان ساری برگزار شود، بنا به دلایل نامعلومی به روز 24 خرداد مصادف با جشن سالگرد دولت، تغییر زمان داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,

مقرر شد جشن بزرگ جوان در هفته جوان برگزار شود که با جشنواره‌ای که شهرداری ساری تدارک دیده بود مقارن شد و این هم‌زمانی سبب شد تا به هفته بعد موکول شود و این در حالی بود که اداره ورزش و جوانان ساری به‌عنوان دبیرخانه این جشنواره تدارک پذیرایی حدود 3 هزار مدعو را در سالن ورزشی سیدرسول حسینی دیده بود.

ستاد ساماندهی امور جوانان مرکز مازندران در برنامه‌ریزی‌های خود برای برگزاری جشن جوان با نصب چندین بنر در سطح شهر، تبلیغات محیطی، توزیع بلیت قرعه‌کشی هزینه‌های زیادی را متقبل شد که فقط چهار ساعت مانده به برگزاری جشن به‌طور ناگهانی از منابع مختلف اعلام شد که جشن بزرگ جوان لغو شد.

فرماندار ساری اشراف کامل دارد که در مراسم جشن بزرگ جوانان مقرر شد تا از 50 نخبه جوان تجلیل شود آیا تلفیق این جشن با جشن سیاسی 24 خرداد هم‌خوانی دارد یا قرار است جشن بزرگ جوان تغییر رویه دهد؟

برگزاری جشن جوان که بیشتر جشن سیاسی است، نشان می‌دهد که هنوز برخی از مسئولان تلاش دارند با منتسب دانستن دولت به یک عده‌ای بین ملت و دولت فاصله بیاندازند و تنش سیاسی را در استان ایجاد کنند.

استاندار مازندران در حالی شعار کار و توسعه را سر می‌دهد که هنوز برخی از مدیرانش تنها به فکر حفظ منافع حزبی و شخصی‌شان هستند.

شهرستان ساری از محرومیت‌های زیادی رنج می‌برد که مسئولان به‎جای سیاسی‌بازی‌ها به فکر این مسائل باشند، بیشتر در مسیر شعار سال گام برداشته‎اند:

جاده نامناسب ساری به کیاسر، زباله، نداشتن طرح دریای مناسب، ترافیک، مشکل‌دار بودن جاده بسیاری از بخش‌های مرکزی، بلاتکلیی محور ساری به تاکام، ورودی نامناسب ساری از سمت شرق، غرب و جنوب، نداشتن آب شرب مناسب و بلاتکلیفی پروژه آب‎رسانی، بلاتکلیفی مسکن مهر میارکلا، بلاتکیلفی پروژه زباله‌سوز، مشکلات جدی در شهرک صنعتی، بلاتکیلف ماندن منطقه گردشگری سورت و چورت و نیز بلاتکلیف بودن پروژه آب‌رسانی منطقه چهاردانگه ساری و ... .
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه