کارشناس اتریشی:
عربستان حامی فکری و مالی داعش است
یک کارشناس اتریشی رژیم آل سعود را حامی اصلی مالی و فکری گروه تروریستی داعش توصیف کرد و اظهار داشت به زودی درگیریهای عراق و یمن به عربستان نیز کشیده میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازباشگاه خبرنگاران به نوشته پایگاه خبری العهد، کارین کناسیل کارشناس اتریشی امور غرب آسیا در گفتگو با یک روزنامه اتریشی تاکید کرد: رژیم آل سعود گروه تروریستی داعش را تشکیل داده است و از آن حمایت می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: آموزه های افراطی که رژیم آل سعود به دانش آموزان در مدارس یاد می دهد و در کتب آموزشی آنها منتشر می کند و در اختیار میلیون ها دانش آموز قرار می دهد، میان اعضای داعش نیز رواج دارد.
,
این کارشناس اظهار داشت: رژیم آل سعود برای رواج افکار افراطی در هر نقطه ای از جهان حمایت مالی می کند و این رژیم در رشد گروه تروریستی داعش نقش داشته و آن را با افکار افراطی و پول خود حمایت کرده است.
,
کناسیل افزود: رژیم آل سعود همان رژیمی است که در گذشته سازمان القاعده را تشکیل داد و از آن برای مقابله با اتحاد جماهیر شوروی سابق در افغانستان حمایت مالی کرد و همین رژیم امروز از گروه داعش حمایت می کند.
,
وی ادامه داد: رژیم آل سعود نمی خواهد خود را رواج دهنده افکار داعش نشان دهد و تصمیم گیری ها در عربستان نیز تنها مبتنی بر نظرات پادشاه این کشور نیست و شاهزادگان هیئت حاکمه و روحانیان مذهبی هر یک نقشی در سیاست این کشور بازی می کنند.
,
کناسیل تاکید کرد: رژیم آل سعود و دیگر رژیم های شیخ نشین خلیج فارس به دور از تحولات و درگیری های عراق و یمن نیستند و این احتمال وجود دارد درگیری ها در یمن و عراق به عربستان نیز کشیده شود.
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه