انفجار در لیبی 8 کشته و زخمی برجای گذاشت

انفجار در لیبی 8 کشته و زخمی برجای گذاشت
انفجار عامل انتحاری در لیبی موجب کشته شدن دست‌کم سه نفر و مجروح شدن 5 نفر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ یک عامل انتحاری در شهر "درنا" لیبی با منفجر کردن خود میان جمعیت، دست‌کم 3 کشته و 5 مجروح برجای گذاشت. مقامات امنیتی لیبی هنوز موفق به شناسایی عاملان اصلی این حمله تروریستی نشدند و مشخص نیست از جانب داعش صورت گرفته است یا مخالفان دولتی لیبی مسئول آن بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از ,
 
,
ساکنان محلی اعلام کردند تروریستهای داعش از یک هفته پیش چند عملیات تروریستی در این منطقه انجام داده‌اند و احتمالا انفجار اخیر نیز از سوی آنها برنامه‌ریزی شده است. همزمان با تشدید درگیریهای داخلی در لیبی، داعش فرصت مناسبی یافت به این کشور آفریقایی و سرشار از منابع نفتی نفوذ کند. 
,
 
,
نیروهای امنیتی لیبی روزانه عملیات نظامی متعددی علیه مواضع داعش انجام می دهند و در جدیدترین مورد، جمعه گذشته 9 عضو این گروه تروریستی را به هلاکت رساندند.
,
 
,
انتهای پیام/ج
, انتهای پیام/ج]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه