مدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر:
نظم مالی در هزینه کرد درآمدها سبب رشد آموزش و پرورش میشود
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر گفت: نظم مالی حاکم در هزینه کرد درآمد ها سبب رشد و توسعه کیفی و کمی آموزش و پرورش می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ابهر۲۴ اولین جلسه کارگروه درآمد آموزش و پرورش ابهر امروز با حضور رضایی مدیر آموزش و پرورش ابهر، معاونین و کلیه اعضا در محل دفتر این مدیریت برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از ابهر۲۴ اولین جلسه کارگروه درآمد آموزش و پرورش ابهر امروز با حضور رضایی مدیر آموزش و پرورش ابهر، معاونین و کلیه اعضا در محل دفتر این مدیریت برگزار شد. , ابهر۲۴ ,مدیر آموزش و پرورش ابهر، موضوع درآمد های اختصاصی و نظم مالی حاکم در هزینه کرد درآمد ها را موجب رشد و توسعه کیفی و کمی آموزش و پرورش در حوزه های مختلف دانست و ساماندهی و استفاده بهینه از منابع مالی در آموزش و پرورش و به کارگیری تمامی توانمندی های موجود را در راستای عملیاتی کردن سخنان مقام معظم رهبری در زمینه ی اقتصاد مقاومتی عنوان نمود.
رضایی ضمن تشریح اهداف و وظایف کارگروه، مقوله در آمدهای اختصاصی و افزایش توان مالی آموزش و پرورش ابهر جهت تحقق هدف ۵۰۰ میلیون تومانی را یکی از اولویت های برنامه سالانه به منظور رفع بخشی از نیازمندی ها و مشکلات آموزش و پرورش دانست و ابراز امیدواری نمود در سال جاری همکاران با استفاده از فرصتهای قانونی و با به دست گرفتن ابتکار عمل نسبت به افزایش توان مالی آموزش و پرورش ابهر تلاش نمایند.
وی برنامه ریزی منسجم و پایدار را از ضروریات عملیاتی نمودن سیاست های مالی در سطح منطقه دانست و بر ساماندهی و نظارت دقیق هزینه کرد درآمدها بر اساس طرح تعالی مدیریت تاکید نمود.
رضایی به وجود ظرفیت های بالقوه در مراکز آموزشی و هنرستان ها اشاره و اظهار داشت: در این مراکز، استعدادها و ظرفیت های بالقوه معنوی و مادی وجود دارد که می توان باهدایت، نظارت و فعال سازی آنها علاوه بر درآمد زایی، به ایجاد روحیه کارآفرینی و تربیت مالی در دانش آموزان همت گماشت.
در ادامه مجید جعفری معاون پشتیبانی آموزش و پرورش ابهر به بیان مصادیق جذب در آمد ها مانند؛ اجاره فضا های آموزشی دریافت پنج در صد از عوارض شهرداری برگزاری کلاس های جبرانی و فوق برنامه و تقویتی، اجاره سالن های ورزشی وبوفه مدارس پرداخت و بر جذب مشارکت های مردمی و افرادخیر با توجه به شعار همدلی دولت و ملت و توجیه مدیران و همکاران جهت پایین بردن هزینه های مدارس و اداره تاکید نمود .
در پایان هریک از اعضا نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه موضوعات کلیدی شامل: رعایت دستورالعمل ها و مستندات قانونی، شناسایی و جذب منابع در آمدزا ، راهکارهای افزایش درآمد، نظارت بر نحوه هزینه کرد درآمد های اختصاصی در آموزش و پرورش ارائه نمودند.
انتهای پیام/پ
مدیر آموزش و پرورش ابهر، موضوع درآمد های اختصاصی و نظم مالی حاکم در هزینه کرد درآمد ها را موجب رشد و توسعه کیفی و کمی آموزش و پرورش در حوزه های مختلف دانست و ساماندهی و استفاده بهینه از منابع مالی در آموزش و پرورش و به کارگیری تمامی توانمندی های موجود را در راستای عملیاتی کردن سخنان مقام معظم رهبری در زمینه ی اقتصاد مقاومتی عنوان نمود.
, مدیر آموزش و پرورش ابهر، موضوع درآمد های اختصاصی و نظم مالی حاکم در هزینه کرد درآمد ها را موجب رشد و توسعه کیفی و کمی آموزش و پرورش در حوزه های مختلف دانست و ساماندهی و استفاده بهینه از منابع مالی در آموزش و پرورش و به کارگیری تمامی توانمندی های موجود را در راستای عملیاتی کردن سخنان مقام معظم رهبری در زمینه ی اقتصاد مقاومتی عنوان نمود. ,رضایی ضمن تشریح اهداف و وظایف کارگروه، مقوله در آمدهای اختصاصی و افزایش توان مالی آموزش و پرورش ابهر جهت تحقق هدف ۵۰۰ میلیون تومانی را یکی از اولویت های برنامه سالانه به منظور رفع بخشی از نیازمندی ها و مشکلات آموزش و پرورش دانست و ابراز امیدواری نمود در سال جاری همکاران با استفاده از فرصتهای قانونی و با به دست گرفتن ابتکار عمل نسبت به افزایش توان مالی آموزش و پرورش ابهر تلاش نمایند.
, رضایی ضمن تشریح اهداف و وظایف کارگروه، مقوله در آمدهای اختصاصی و افزایش توان مالی آموزش و پرورش ابهر جهت تحقق هدف ۵۰۰ میلیون تومانی را یکی از اولویت های برنامه سالانه به منظور رفع بخشی از نیازمندی ها و مشکلات آموزش و پرورش دانست و ابراز امیدواری نمود در سال جاری همکاران با استفاده از فرصتهای قانونی و با به دست گرفتن ابتکار عمل نسبت به افزایش توان مالی آموزش و پرورش ابهر تلاش نمایند.,وی برنامه ریزی منسجم و پایدار را از ضروریات عملیاتی نمودن سیاست های مالی در سطح منطقه دانست و بر ساماندهی و نظارت دقیق هزینه کرد درآمدها بر اساس طرح تعالی مدیریت تاکید نمود.
, وی برنامه ریزی منسجم و پایدار را از ضروریات عملیاتی نمودن سیاست های مالی در سطح منطقه دانست و بر ساماندهی و نظارت دقیق هزینه کرد درآمدها بر اساس طرح تعالی مدیریت تاکید نمود. ,رضایی به وجود ظرفیت های بالقوه در مراکز آموزشی و هنرستان ها اشاره و اظهار داشت: در این مراکز، استعدادها و ظرفیت های بالقوه معنوی و مادی وجود دارد که می توان باهدایت، نظارت و فعال سازی آنها علاوه بر درآمد زایی، به ایجاد روحیه کارآفرینی و تربیت مالی در دانش آموزان همت گماشت.
, رضایی به وجود ظرفیت های بالقوه در مراکز آموزشی و هنرستان ها اشاره و اظهار داشت: در این مراکز، استعدادها و ظرفیت های بالقوه معنوی و مادی وجود دارد که می توان باهدایت، نظارت و فعال سازی آنها علاوه بر درآمد زایی، به ایجاد روحیه کارآفرینی و تربیت مالی در دانش آموزان همت گماشت. ,در ادامه مجید جعفری معاون پشتیبانی آموزش و پرورش ابهر به بیان مصادیق جذب در آمد ها مانند؛ اجاره فضا های آموزشی دریافت پنج در صد از عوارض شهرداری برگزاری کلاس های جبرانی و فوق برنامه و تقویتی، اجاره سالن های ورزشی وبوفه مدارس پرداخت و بر جذب مشارکت های مردمی و افرادخیر با توجه به شعار همدلی دولت و ملت و توجیه مدیران و همکاران جهت پایین بردن هزینه های مدارس و اداره تاکید نمود .
, در ادامه مجید جعفری معاون پشتیبانی آموزش و پرورش ابهر به بیان مصادیق جذب در آمد ها مانند؛ اجاره فضا های آموزشی دریافت پنج در صد از عوارض شهرداری برگزاری کلاس های جبرانی و فوق برنامه و تقویتی، اجاره سالن های ورزشی وبوفه مدارس پرداخت و بر جذب مشارکت های مردمی و افرادخیر با توجه به شعار همدلی دولت و ملت و توجیه مدیران و همکاران جهت پایین بردن هزینه های مدارس و اداره تاکید نمود . ,در پایان هریک از اعضا نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه موضوعات کلیدی شامل: رعایت دستورالعمل ها و مستندات قانونی، شناسایی و جذب منابع در آمدزا ، راهکارهای افزایش درآمد، نظارت بر نحوه هزینه کرد درآمد های اختصاصی در آموزش و پرورش ارائه نمودند.
, در پایان هریک از اعضا نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه موضوعات کلیدی شامل: رعایت دستورالعمل ها و مستندات قانونی، شناسایی و جذب منابع در آمدزا ، راهکارهای افزایش درآمد، نظارت بر نحوه هزینه کرد درآمد های اختصاصی در آموزش و پرورش ارائه نمودند. ,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه